Самолетни билети с авиокомпания Brussels Airlines

Авиокомпания BRUSSELS AIRLINES (SN)

Брой на самолетите: 51
Брой на служителите: 3000
Пътници на година: 5,5 милиона
Приходи от продажби (в US$): 1,49 милиарда
Брой на редовни дестинации: 69
Полети на ден: 206
Член на Star Alliance: декември 2009 г.
Програма за лоялни клиенти: Miles & More
Основнa базa: Брюксел
IATA код: SN
Видове въздухоплавателни средства: Boeing 737-300, Boeing 737-400, Airbus A319, Airbus A330-300, Avro 80, Avro 100

Brussels Airlines е водещата белгийската авиокомпания. С полети до около 50 европейски дестинации, както и 14 африкански дестинации, авиокомпанията предлага отлична система за пътуване до, от и през Брюксел.

Brussels Airlines предлага както специалнa бизнес класа, така и икономична класа за европейската мрежа, която е предназначена да даде и на пътуващите по бизнес ниски цените. B.flex economy+  е напълно гъвкава тарифа, която включва промени по полетите, резервирани билети, които могат да бъдат върнати и на клиента да бъде възстановена определена сума. Това е идеално за пътниците, които искат да спестят време, нуждаят се от комфорт и гъвкавост и всичко това го получават на икономична цена.

Специалистът за Африка
Brussels Airlines има около 46 удобни редовни полета седмично към Африка, като свързва 14 бизнес и развлекателни дестинации до и през Брюксел, както предлага и още 6 дестинации през Франкфурт с партньора си Lufthansa. Текущите дестинации включват: Найроби, Кения, Ентебе, Дакар, Фрийтаун и Абиджан, както и Кейптаун и Акра. При разширяването на мрежата през 2010 г.се добавиха допълнителни африкански дестинации и Brussels Airlines се очертава като ключова авиокомпания свързваща Африка със света.

Miles & More
Miles & More е водещата европейска програма за лоялни клиенти, която се предлага и от Brussels Airlines. Програмата предлага на пътниците директен достъп до фантастична гама от ползи и предимства при полети в целия свят.

Награди
Последователеният стремеж на Brussels Airlines за високи постижения се е отразило на спечелените награди през годините. Наскоро белгийската туристическата индустрия даде първо место на Brussels Airlines за 8-ма поредна година в категорията "Авиокомпания на къси разстояния ". Brussels Airlines също така спечели и "Авиокомпания на дълги разстояния". Авиокомпанията е в касацията на топ 5 по отношение на европейския рейтинг - точност. Уебсайтът на Brussels Airlines получи награда за най-добра ползваемост през 2009 г.