Самолетни билети с авиокомпания BMI - British Midland Airways

Авиокомпания BMI (BD)

Брой на самолетите: 53
Брой на служителите: 4264
Пътници на година: 10 милиона
Приходи от продажби (в US$): 1.464 милиарда
Брой на редовни дестинации: 38
Полети на ден: 200
Член на Star Alliance: юли 2000 г.
Програма за лоялни клиенти: Diamond Club
Основна база: Лондон Хийтроу
IATA код: BD
Видове въздухоплавателни средства: Airbus A330-200, A321-200, А320-200, Airbus A319-100; Embraer 145 и 135; Boeing 757-200

Корените на BMI (British Midland Airways Limited) могат да бъдат проследени още от 1938 г. От скромното начало преди повече от 70 години днес BMI е една от големите британски авиокомпании със световното водещо международно летище Лондон Хийтроу. Копанията извършва полети в рамките на Великобритания, Европа, Близкия изток, Централна Азия и Северна Африка.

В своята история авиокомпания BMI многократно е доказала способността си да се конкурира ефективно с големи превозвачи, които искат да бъдат монополисти за определени маршрути. BMI непрекъснато подобрява технологията си на обслужване, като електронното издаване на билети, онлайн резервации и настаняване, самостоятелно чекиране на летището и др.

За лоялните си клиенти ВМI предлага бонусна програма Diamond Club, която позволява събирането на мили с всеки полет на превозвача или друга компания член на Star Alliance и обменянето на тези мили за безплатни билети или други отстъпки.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019