Самолетни билети с авиокомпания Adria Airways

Авиокомпания ADRIA AIRWAYS (JP)


Брой на самолетите:14
Брой на служителите:
686
Пътници годишно:
1,14 милиона
Приходи от продажби (в US$):
217 000 000
Брой на редовни дестинации:
25
Полети на ден:
32
Член на Star Alliance:
декември 2004 г.
Основна база: Любляна
IATA код:
JP
Типовете въздухоплавателни средства:
14 самолета - 1 Airbus A320 (162 места), 2 Airbus А 319 (135 места), 4 Canadair Regional Jet CRJ900 (86 места), 6 Canadair Regional Jet CRJ 200 (48-50 места), 1 Canadair Regional Jet CRJ100 (50 места)

Словенската национална авиокомпания Adria Airways има богат опит с над 49 години в чартърни и редовни полети. Adria Airways датира от 1961 г., когато е създадена като чартърна авиокомпания. През осемдесетте години, авиокомпанията започва да обслужващи редовни линии, и става член на IATA (Международната асоциация за въздушен транспорт).

Днес по-голямата част от бизнесът на Adria Airways е в редовните полети. Нейната мрежа свързва Любляна с повече от 20 града в цяла Европа и предлага отлични връзки с Югоизточна Европа. Adria Airways предлага около 220 редовни полети всяка седмица до Амстердам, Белград, Брюксел, Копенхаген, Франкфурт, Истанбул, Киев, Лондон, Москва, Мюнхен, Париж, Подгорица, Прищина, Сараево, Скопие, Стокхолм, Тирана, Варшава, Виена и Цюрих. През лятото Adria Airways също така извършва и полети до Атина, Барселона, Мадрид, Манчестър и Дъблин.

Adria Airways има и чартърни полети през активния сезона като най-често това са дестинации в Средиземноморието. В момента само чартърните дестинации Шарм ел-Шейх и Хургада в Египет се обслужват от Adria Airways през цялата година.

Централният офис на компанията е в Любляна, но има и представителства на летище Любляна Joze Pucnik, Брюксел, Лондон, Париж, Москва, Франкфурт, Мюнхен, Загреб, Цюрих и Виена, както и търговски агенти в почти всички европейски страни.

През август 2004 г. Adria Airways е една от първите авиокомпании, които получава сертификат IOSA (IATA Operational Safety Audit).Този сертификат определя нивото на организация на фирмата, както и безопасността на полетите и сигурността на авиокомпанията.

През ноември 2006 г. се включва в издаването на електронни билети. През 2006 г. за първи път от 1991 г. насам са превозени над един милион пътници.

Като дългогодишен партньор на големите европейски авиокомпании, най-вече на Луфтханза, през декември 2004 г. Adria Airways бе приета като регионален партньор в най-голямата стратегическа група от авиокомпания - Star Alliance. Това показва, че Adria Airways е надежден и висококачествен превозвач. През януари 2010 Adria Airways стана пълноправен член на Star Alliance.

Adria Airways въплъщава много черти характерни за Словения: гостоприемство, стил и високо качество на услугите. Основна цел на Adria Airways е да остане надежден превозвач и в бъдеще, който продължава да расте и се развива. Авиокомпанията се ангажира да предоставя високо ниво на персонал, модерен флот и перфектно обслужване, за да спечели лоялността на своите пътници.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019