БРОЙ
САМОЛЕТИ

РЕДОВНИ
ДЕСТИНАЦИИ

24

144


ОСНОВНИ БАЗИ

ПОЛЕТИ НА ДЕН


СЪЗДАВАНЕ

Прага

144

1923

 


ПРОГРАМА ЗА
ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ


ЧЛЕН НА
SKY TEAM


IATA КОД

OK Plus,
OK Plus Corporate
Jetsters Clubмарт 2001OKТИПОВЕ САМОЛЕТИ
БРОЙ
СЛУЖИТЕЛИ
ПЪТНИЦИ
НА ГОДИНА

A319, A320, A321,
B737-500,
ATR42, ATR72

1017

(в милиони)
2.9

 
CSA (Czesh Airlines) е една от най- старите авиокомпании в Европа с утвърдени традиции във въздушния превоз.Чешки авиолинии (CSA) са националният превозвач на Чехия и се ползват с изключителното доверие на своите клиенти. Авиокомпанията е основана в далечната 1923г. като държавна авиокомпания на бившата вече Чехословашка република. От 2001г. Czesh Airlines стават пълноправен член на алианса Sky Team, а през 2007 година CSA е обявена за четвърти пореден път за „Най- добра авиолиния”.

CSA (Czesh Airlines) се грижи за удобството и комфорта на своите пътници като им осигурява безупречно и любезно обслужване, разнообразни забавления по време на полет и много бонусни програми за своите лоялни клиенти.Авиокомпанията предлага две класи на пътуване - бизнес-класа, с опции за две нива на обслужване и икономична класа, която предлага три нива на обслужване.

CSA (Czesh Airlines) предлага на своите лоялни клиенти няколко бонусни програми: OK Plus, OK Plus Corporate (корпоративна програма) и програма, насочена към децата - Jetsters Club.
OK Plus е бонусна програма, която предлага четири нива на членски карти: членска, сребърна, златна и платинена.Събраните точки от пролетените мили могат да се разменят за бонус самолетни билети или допълнителни екстри, като право на допълнителен багаж и ползване на салоните на някои летища.

Централната база на CSA е установена на летище Прага, от където Czesh Airlines извършват полети до Европа, Азия, Северна Америка, Близкия Изток. CSA (Czesh Airlines) разполага с флотилия от 38 самолета, сред които Airbus A319, A320, A321, Boeing B737-500, ATR42, ATR72.

Категория: Авиокомпании членове на SKYTEAM