ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания AlItalia

Авиокомпания ALITALIA (AZ)


 

БРОЙ
САМОЛЕТИ

РЕДОВНИ
ДЕСТИНАЦИИ

110+(31)

93


ОСНОВНИ БАЗИ

ПОЛЕТИ НА ДЕН


СЪЗДАВАНЕ

Рим - Фиумичино

628

1947

 


ПРОГРАМА ЗА
ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ


ЧЛЕН НА
SKY TEAM


IATA КОД

MilleMiglia27.07.2001AZТИПОВЕ САМОЛЕТИ
БРОЙ
СЛУЖИТЕЛИ
ПЪТНИЦИ
НА ГОДИНА

A319, A320, A321,
A330, B767-300ER,
B777-200ER,
McDonnell Douglas MD80,
MD82, E170LR,
Bombardier CRJ 900

14 036

(в милиони)
24.3Авиокомпания AlItalia (Алиталия) е авиопревoзвач с традиции на авиационния пазар и национален превозвач на Италия. AlItalia започва своето съществуване през 1946г., когато се е наричала Aerolinee Italiane Internazionali. По-късно, след сливане с LAI авиокомпанията получава сегашното си име и се превръща в национален превозвач на Италия.

Първият полет на Алиталия е осъществен през 1947г. с полет по маршрута от Торино до Катания. От тогава до сега AlItalia извършва полети до почти всички точки на света и е един от най-надеждните авиопревозвачи на международния пазар. През 2001г. авиокомпанията става част от алианса Sky Team

AlItalia се грижи за удобството и комфорта на своите клиенти, като им предлага перфектно обслужване и различни развлечения по време на полета.Пътниците имат възможност да гледат телевизия, да слушат музика, да получат безплатен вестник на няколко езика. Трите класи на обслужване, които предлага AlItalia са икономическа класа, бизнес-класа и междинна класа Dinamica, която е иновативна и в нея цените на билетите са с 15% по - ниски от тези в бизнес класата.

Авиокомпанията предлага за своите клиенти специална бонус програма наречена MilleMiglia, чрез която пътниците имат възможност да закупуват своите самолетни билети с намаление. Намаления на самолетните билети се предлагат и за деца до 12 годишна възраст.

AlItalia разполага с флот от 148 самолета със средна възраст 8,6 години, сред които са Boeing B777-200ER, B767-300ER, Airbus A330, A321, A320, A319, McDonnell Douglas MD80, MD82, Embraer E170LR, Bombardier CRJ 900.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.