ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Вашингтон-Р.Рейгън Нешънъл - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ВАШИНГТОН Р. РЕЙГЪН НЕШЪНЪЛ (DCA)

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ВАШИНГТОН - Р. РЕЙГЪН НЕШЪНЪЛ

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ВАШИНГТОН - Р. РЕЙГЪН НЕШЪНЪЛ

Национално летище Вашингтон Роналд Рейгън е с IATA код: DCA. Washington Ronald Reagan National Airport се намира на по-малко от 5 км южно от бизнес района на центъра на град Вашингтон. Летището играе важна роля за търговията в окръг Арлингтън. В началото е носило името Национално Летище Вашингтон, но след 1998 г. летището е преименувано в чест на бившия президент Роналд Рейгън.

Годишно летище Вашингтон Роналд Рейгън обслужва над повече от 18 милиона пътници. Аеропортът има три терминала: A,B и C, които са свързани с автобуси. То е база на авиокомпания US Airways, а също и на US Airways Shuttle.

Летище Вашингтон Роналд Рейгън е предназначено за корпоративния международен трафик, като самолетите които могат да кацат тук са само от летища, снабдени с предварително митническо и гранично  разрешение.

Летището е снабдено с бизнес център, специални съоръжения за хората с увреждания, голям паркинг, с връзка към терминалите, както и офиси на фирми за коли под наем. Другите съоръжения на терминалите включват банкомати, различни ресторанти и барове, много магазини и обекти, както и параклис.

До Национално Летище Роналд Рейгън Вашингтон може да се стигне с автобус, с метро, автобуси на летището, таксита и автомобилен транспорт.

Име на летището   Washington Ronald Reagan National Airport
IATA код
  DCA
Адрес   1 Aviation Circle, Washington DC, US 20001-6000
Терминали   3
Най-близки градове   Вашингтон ( 5 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО

   
обмяна на валута  
зали за конференции  
офис за загубени вещи
 
помещение за майки с деца  
детски кът  
достъп до безжичен интернет  
поща
 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.