ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Вашингтон-Дълес Интернешънъл - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ВАШИНГТОН ДЪЛЕС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ (IAD)

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ВАШИНГТОН - ДЪЛЕС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ВАШИНГТОН - ДЪЛЕС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
Международно летище Вашингтон - Дълес Интернешънъл е с IATA код IAD. Washington Dulles International Airport се намира на около 40 км. западно от Вашингтон. По натовареност е на четвърто място в САЩ и на 30-то в света. Аеропортът обслужва много американски компании, прелитащи по над 80 вътрешни и 40 международни линии.

Един от най-големите превозвачи ползващ летището е UNITED AIRLINES / UNITED EXPRESS. Международно летище Вашингтон - Дълес Интернешънъл разполага с четири самолетни писти, като има планове за строеж на още една.

От трите терминала всеки ден и час излитат хиляди пътници до всички краища на света. В основния терминал са разположени гишета за продажба на самолетни билети, митница, гишета за багажи, обмяна на валута и имиграционните служби. Всички тези са достъпни за хора с увреждания. За да се предвижите до терминалите и до самолета, с който ще пътувате, може да използвате малки автобуси plane mates или mobile lounges.

Име на летището   Washington Dulles International Airport
IATA код
  IAD
Адрес   1 Aviation Circle, Washington DC, US 20001-6000
Терминали   3
Най-близки градове   Вашингтон ( 40 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО

   
обмяна на валута  
зали за конференции  
офис за загубени вещи
 
помещение за майки с деца  
детски кът  
достъп до безжичен интернет  
поща
 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.