ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Вашингтон-Дълес Интернешънъл - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ВАШИНГТОН ДЪЛЕС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ (IAD)

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ВАШИНГТОН - ДЪЛЕС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ВАШИНГТОН - ДЪЛЕС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
Международно летище Вашингтон - Дълес Интернешънъл е с IATA код IAD. Washington Dulles International Airport се намира на около 40 км. западно от Вашингтон. По натовареност е на четвърто място в САЩ и на 30-то в света. Аеропортът обслужва много американски компании, прелитащи по над 80 вътрешни и 40 международни линии.

Един от най-големите превозвачи ползващ летището е UNITED AIRLINES / UNITED EXPRESS. Международно летище Вашингтон - Дълес Интернешънъл разполага с четири самолетни писти, като има планове за строеж на още една.

От трите терминала всеки ден и час излитат хиляди пътници до всички краища на света. В основния терминал са разположени гишета за продажба на самолетни билети, митница, гишета за багажи, обмяна на валута и имиграционните служби. Всички тези са достъпни за хора с увреждания. За да се предвижите до терминалите и до самолета, с който ще пътувате, може да използвате малки автобуси plane mates или mobile lounges.

Име на летището   Washington Dulles International Airport
IATA код
  IAD
Адрес   1 Aviation Circle, Washington DC, US 20001-6000
Терминали   3
Най-близки градове   Вашингтон ( 40 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО

   
обмяна на валута  
зали за конференции  
офис за загубени вещи
 
помещение за майки с деца  
детски кът  
достъп до безжичен интернет  
поща
 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.