Летище Венеция Марко Поло - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ВЕНЕЦИЯ - МАРКО ПОЛО (VCE)Международно летище Венеция Марко Поло (VCE)
Италианското летище Венеция - Марко Поло (Venice Marco Polo Airport) е с IATA код: VCE. То отстои на 8км. от центъра на Венеция в община Венеция Тасера. Летището носи името на Марко Поло - венециански търговец и пътешественик, преоткривател на Китай. Аерпортът се нарежда на пето място сред летищата в Италия. От 2002г.  има нов модерен терминал на три етажа с два салона за пътниците и 70 гишета за чекиране.

Услуги предлагани на Международно летище Венеция Марко Поло (VCE)
Услугите напълно задоволяват и най-капризните гости на летището. Банка, обменни и информационни бюра обслужват пътникопотока. Магазините се грижат за шопинга, а ресторанти, кафенета и барчета за приятния престой на аерогарата. Може да използвате безплатен интернет само за посещаването на сайтовете на летище Венеция Марко Поло, за останалите сайтове ползването на интернет е срещу заплащане.

Достъп от и до Международно летище Венеция Марко Поло (VCE)
Достъпът до и от летище Венеция - Марко Поло се осъществява за около 15мин. по шосе S14 спазвайки указателните знаци, с  водни таксита, което е доста скъпа услуга, с автобуси до гара Santa Lucia и гара Mistre. Автобусен оператор на компания ACTV осигурява транспорт с автобусно корабче, а пътуването с гондола е зашеметяващо но доста скъпо удоволствие. Водния транспорт е в цветни линии - синя, оранжева и червена линии за различните части на града. Може да се ползва и водно такси Express Cold Line, Water taxi.

Паркингите са доста видове за кратък и дълъг престой, за експресен, нискотарифен и луксозен паркинг.


Име на летището: Venice Marco Polo Airport
IATA код: VCE
Адрес: Viale G. Galilei, 30/1, 30173 Tessera - Venice (VE), Italy
Терминали: 1
Най-близки градове: Венеция (8 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
банкомат          
ресторант           
безмитен магазин          
паркинг          
коли под наем          
гардероб          
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Венеция Марко Поло на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Венеция Марко Поло на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Венеция Марко Поло?
Продължителността на самолетното пътуване до Венеция Марко Поло зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Венеция Марко Поло?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Венеция Марко Поло, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Венеция Марко Поло, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване във Венеция и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Венеция Марко Поло?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Венеция Марко Поло. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Венеция Марко Поло, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви във Венеция, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.