Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Триполи - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ТРИПОЛИ (TIP)

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ТРИПОЛИМеждународното летище Триполи (Tripoli International Airport) е с IATA код: TIP. Летището се намира на 34км. от столицата на Либия. Първоначално летището съществува от 1934г. като военно, а по-късно през 1938г. се превръща в гражданско с първи полети до Малта, Тунис и Рим. По времето на Втората Световна Война то се използва от британците под името Royal Air Force Castel Benito, a по-късно е преименувано - RAF Idris.

В резултат на гражданската война в Либия през 2014г. летището беше силно повредено. В предвид международните действия в страната и протеклите военни събития летището беше затворено до средата на 2015г. В момента работата му отново е възстановена.

Летището има един терминал, който обслужва международните и вътрешните полети. Дължината на пистата е 3600м. Сградата на терминала е на няколко етажа, като гишетата за регистриране са на партера, а изходите за гейтовете и безмитните магазини са на втория етаж. Летището предлага стая за молитва и ресторант на 4-я етаж. На по-горните етажи са разположени офиси на либийската гражданска авиация.

Име на летището   Tripoli International Airport
IATA код
  TIP
 Адрес   Tripoli International Airport, Libya
 Терминали   1
Най-близки градове   Триполи (34 км)
     

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО

   
стая за молитви
 
ресторант  
безмитен магазин
 
помещение за майки с деца  
коли под нaем
 
медицински център
 
Wireless (Wi-Fi) интернет зона
 

 

Резервирай онлайн хотел тук

 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.