ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Триполи - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ТРИПОЛИ (TIP)

Международното летище Триполи (TIP)
Международното летище Триполи е с IATA код: TIP. На английски се изписва по следния начин Tripoli International Airport. Летището се намира на 34км. от столицата на Либия. Първоначално летището съществува от 1934г. като военно, а по-късно през 1938г. се превръща в гражданско с първи полети до Малта, Тунис и Рим. По времето на Втората Световна Война то се използва от британците под името Royal Air Force Castel Benito, a по-късно е преименувано - RAF Idris.

Услуги предлагани на Международното летище Триполи (TIP)
Летището има един терминал, който обслужва международните и вътрешните полети. Дължината на пистата е 3600м. Сградата на терминала е на няколко етажа, като гишетата за регистриране са на партера, а изходите за гейтовете и безмитните магазини са на втория етаж. Летището предлага стая за молитва и ресторант на 4-я етаж. На по-горните етажи са разположени офиси на либийската гражданска авиация.


Име на летището: Tripoli International Airport
IATA код: TIP
Адрес: Tripoli International Airport, Libya
Терминали: 1
Най-близки градове: Триполи (34 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
стая за молитви         
ресторант         
безмитен магазин         
помещение за майки с деца         
коли под нaем         
медицински център         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона


РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ТРИПОЛИ

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ТРИПОЛИ

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2021

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.