Летище Тирана Майка Тереза - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ТИРАНА МАЙКА ТЕРЕЗА (TIA)
Международно летище Тирана Майка Тереза (TIA)

Единственото летище в Албания се нарича Тирана Майка Тереза и е с IATA код: TIA. На английски се изписва по следния начин Tirana International Airport. Летището се намира на 13км. от столицата Тирана. Аеропортът носи още името Ринас (Rinas International Airport) - това е името на селцето в близост на летището. Построено е през 1957г. и  е реновирано в периода 2005-2008г., като обслужва 1,8мил. пътници годишно.


Услуги предлагани на Международно летище Тирана Майка Тереза (TIA)
Услугите на летище Тирана Майка Тереза (TIA) са: иформационни бюра, банкомат, банка, обменно бюро, безмитен магазин, магазин за сувенири, техника, книжарница, бар-ресторант и кафе, офис за кола под наем и безплатен интернет. Хората с увреждания се обслужват при предварителна заявка. Летището предлага бизнес ложи и туристическо бюро. Служителите на всички услуги се стремят за максимално задоволяване потребностите на пътниците.


Достъп от и до Международно летище Тирана Майка Тереза (TIA)
До и от летище Тирана Майка Тереза (TIA) може да пътувате с експресен автобус, такси и автомобил по магистрала SH60. Дълготраен и краткотраен паркинг очаква своите посетители, а паркирането до 15мин. е безплатно.

 

Име на летището: Tirana International Airport
IATA код: TIA
Адрес: Administration Building, Rinas, Tirana,  Albania
Терминали: 1
Най-близки градове: Тирана (13 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
помещение за майки с деца         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Тирана на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Тирана на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Тирана?
Продължителността на самолетното пътуване до Тирана зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Тирана?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Тирана, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Тирана, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Тирана и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Тирана?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Тирана. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Тирана, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Тирана, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.