Летище Тимишоара - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ТИМИШОАРА (TSR)Международно летище Тимишоара (TSR)
Международно летище Тимишоара Траян Вуя е с IATA код: TSR. На английски се изписва по следния начин Timisoara Traian Vuia International Airport. Летището е трето по трафик в страната, обслужва град Тимишоара, Банатски окръг, Румъния. Аеропортът се намира на 12км. от града.

Историята му започва през далечната 1935г. От тогава насам е претърпяло много реконструкции и обновления. През 2003г. е кръстено на Траян Вуя, който е румънски авиатор. През 2004г. терминалът започва да приема и международни полети. Летище Тимишоара (TSR) има един терминал и 1 200 000 пътници преминават през него годишно.

Услуги предлагани на Международно летище Тимишоара (TSR)
Услугите, които летище Тимишоара (TSR) предлага са: информационно бюро, банкомат, банка и обменни бюра. Магазини за подаръци,  сувенири и безмитни стоки са отворени за шопинг. За приятното изкарване на престоя се грижат кафенета, ресторанти и барчета. Офис за коли под наем очаква своите клиенти. Хората с увреждания получават специални услуги при предварителна заявка. Аерпортът разполага с безжичен интернет. Също така са налични бизнес ложа за пътниците, пътуващи по вътрешни полети с капацитет до 20 места и бизнес ложа за пътниците, които ползват международни полети с капацитет 50 места.

От 05.06.2013г. на летище Тимишоара (TSR) е открита площадка за Plane Spotting, от която любители и професионалисти фотографи имат възможност да заснемат излитането и кацането на самолетите.

Достъп от и до Международно летище Тимишоара (TSR)
Достъпът от и до летище Тимишоара Траян Вуя (TSR) се осъществява с автомобили, с таксита и автобуси - Ratt Expres по път DN6, E70. Паркинг предлага услуги за кратък и дълъг престой.

 

Име на летището: Timisoara Traian Vuia International Airport
IATA код: TSR
Адрес: str. Aeroport, nr.2, 307200 Ghiroda - Timis, O.P. 7 C.P. 1375, Romania
Терминали: 1
Най-близки градове: Тимишоара (12 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
зала за почивка         
ресторанти         
безмитни магазини         
детски кът         
интернет         
зали за конференции

 

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Тимишоара на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu ще намерите икономични предложения за пътувания до Тимишоара на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Тимишоара?
Продължителността на самолетното пътуване до Тимишоара зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Тимишоара?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Тимишоара, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Тимишоара, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Тимишоара и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Тимишоара?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Тимишоара. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Тимишоара, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Тимишоара, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.