Летище Тенерифе Сур (Тенерифе Юг) - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ТЕНЕРИФЕ СУР - РЕЙНА СОФИЯ (TFS)Международно летище Тенерифе Сур (TFS)
Летище Тенерифе Сур Tenerife South Airport е с IATA код: TFS. На английски се изписва по следния начин Tenerife South Airport, а на испански Aeropuerto de Tenerife Sur.

Най-големия остров от Канарските острови Тенетифе има две литеща - северно и южно. Южното (Тенерифе Сур) се намира в община Granadilla de Abona. Първоначално името му е Tenerife South Reina Sofia Airport и е по-голямото от двете летища на острова, намиращо се на 60км. от столицата Санта Крус. Аерпортът обслужва континентална Испания и международни полети до Европа.

Като се има предвид, че туристическата дестинация влиза в топ класацията сред 10-те най-красиви плажни ивици в света, трафикът е доста засилен през зимния период, достигащ до 9 мил. пътници годишно.


Услуги предлагани на Международно летище Тенерифе Сур (TFS)
Летище Тенерифе Сур (TFS) (Тенерифе - юг) е открито през 1978г. и има три етажен терминал. Услугите на аерогарата са: банки, обменни бюра, безмитен магазин за сувенири и подаръци, кафенета, ресторанти и офис за коли под наем. За хората с увреждания услугите са с предварителна заявка.


Достъп от и до Международно летище Тенерифе Сур (TFS)
Достъпът до и от летище Тенерифе Сур (TFS) се осъществява с коли, таксита и автобуси по магистрала TF1. Паркинг за кратък и дълъг престой очаква клиентите си с изгодни оферти.

Име на летището: Tenerife Sur Airport / Tenerife South Airport
IATA код: TFS
Адрес: Granadilla de Abona, Santa Cruz de Tenerife, Canary Islands, 38610, Spain
Терминали: 1
Най-близки градове: Санта крус (60 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
конферентна зала         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Тенерифе Сур на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Тенерифе Сур на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Тенерифе Сур?
Продължителността на самолетното пътуване до Тенерифе Сур зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Тенерифе Сур?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Тенерифе Сур, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Тенерифе Сур, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Тенерифе и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Тенерифе Сур?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Тенерифе Сур. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Тенерифе Сур, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Тенерифе, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.