ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Международно летище Шарм Ел Шейх (SSH)
Международно летище Шарм Ел Шейх е с IATA код: SSH. На латиница се изписва по следния начин: Sharm El Sheikh International Airport. Аеропортът се счита за второто (след Кайро) голямо летище в Египет, като посреща приблизително около 10 милиона пътници годишно. Летището се намира на 18 км североизточно от град Шарм Ел Шейх, като предлага десетки хотели за отдих и почивка по крайбрежието на Червено море. Това е третото най-натоварено летище след тези в Кайро и Хургада.

Летището в Шарм Ел Шейх изпраща и посреща редовни полети до и от Кайро, столицата на Египет, както и различни градове в Европа и Близкия изток. Основният въздушен трафик обаче се състои от сезонните чартърни полети от Западна и Източна Европа, скандинавските и балтийските страни, Русия и страните от ОНД. Инфраструктурата на летището постоянно се подобрява, за да се повиши качеството на пътническите услуги.

Услуги предлагани на Международно летище Шарм Ел Шейх (SSH)
Международно летище Шарм Ел Шейх (SSH) разполага с два пътнически терминала - Терминал 2 (стария) и Терминал 1 (новия терминал). Терминал 1 е пуснат в експлоатация през 2007 г. Като доста удобен и актуален, той служи за повечето полети. Пътническите терминали са оборудвани със зона за паркиране, спирки на обществения транспорт и таксиметрови стоянки.

На територията на летището има няколко кафенета, ресторанти и заведения за бързо хранене, които предлагат национални и европейски ястия. Обмяна на валута е възможна в обменните бюра и в банковия отдел в Терминал 1. На летището има и няколко денонощни банкомата. Има няколко телефонни станции за международни разговори. Предлага се и безжичен достъп до интернет чрез Wi-Fi. Пътническите терминали притежават големи търговски  площи, включително голям брой безмитни магазини и такива за сувенири, местни стоки, храни, подаръци, парфюми, тютюн и алкохол.

Летището в Шарм Ел Шейх е оборудвано със сервизни платформи за инвалидни колички, което дава възможност на хората с увреждания да се придвижват безпроблемно. Ако се нуждаете от специално обслужване при заминаване или пристигане, трябва предварително да уведомите Вашия туристически агент.

Пред Терминал 1 на летище Шарм Ел-Шейх има обширна зона за паркиране на леки автомобили. Възможно е да оставите автомобила си както за краткосрочно паркиране, така и дългосрочно.


Достъп от и до Международно летище Шарм Ел Шейх (SSH)

С автобус
Редовният транспорт в Шарм Ел Шейх се извършва от частни превозвачи. Автобусните спирки се намират до Терминал 1. Общественият транспорт в Шарм Ел Шейх е характерен с това, че липсват фиксирани спирки по маршрута, като качването и слизането се извършва при поискване. По-добре е да се информирате от шофьора на автобуса за цената на пътуването преди заминаването, за да не бъдете измамени. Пътуването от летището до центъра на град Шарм Ел Шейх е с продължителност около 15 мин.

С такси
Услугите на таксиметровите шофьори са 24 часа в денонощието и са разположени до пътническия Терминал 1. Така ще може директно да пристигнете в резервирания от Вас хотел. Желателно е предварително да се договорите с таксиметровия шофьор за цената на трансфера. По правило багажът е включен в трансферната цена.

С автомобил под наем
В зоната на пристигане на летище Шарм Ел-Шейх има услуги за рент-а-кар на международните компании Hertz и Thrifty. Възможно е и онлайн предварително резервиране и предплащане на автомобил. Има и местни компании за коли под наем, които предлагат своите услуги на летището.

 

Име на летището: Sharm El Sheikh International Airport 
IATA код: SSH
Адрес: Аirport in Sharm el Sheikh
Терминали: 2
Най-близки градове: Шарм Ел Шейх (18 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
безмитен магазин         
ресторант         
опаковане на багаж       
коли под наем         
паркинг       
банка и банкомат         
 Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХРЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ

ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ

ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ

ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ОНЛАЙН ЧЕКИРАНЕ

РЕГИСТРИРАН БАГАЖ

РЪЧЕН БАГАЖ

ГРУПОВО ПЪТУВАНЕ

ВИЗА ЗА ПЪТУВАНЕ

ПЪТУВАНЕ С МУЗИКАЛЕН ИНСТРУМЕНТ

ПЪТУВАНЕ С КУЧЕ ИЛИ КОТКА


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.