Летище Сао Пауло - Гуарулос - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ САО ПАУЛО ГУАРУЛОС (GRU)

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ САО ПАУЛО - ГУАРУЛОСМеждународно летище Сао Паоло Гуарулос (Sao Paulo/Guarulhos–Governador Andre Franco Montoro International Airport) е с IATA код: GRU. Летището е едно от трите международни летища в град Сао Пауло, Бразилия. Отначало носи името Комбика, а в последствие е кръстено на губернатора на Сао Пауло - Андре Франко Монторо.

Летище Гуарулос (GRU) е основното летище, което обслужва град Сао Паоло. Аеропортът се намира на 25км от центъра на града. Летището има три терминала, като последния е завършен през 2014г. Сао Паоло Гуарулос (GRU) има две паралелни писти с дължина: 3000м. и 3700м.

Услугите, които предлага летище Сао Пауло Гуарулос (GRU) на посетителите си са: информационни бюра и на трите терминала, пощенски офис, аптека и Бърза помощ. Пътниците с мобилни устройства могат да ползват интернет, а нуждаещите се от ресторанти, безмитни магазини, магазини за сувенири, ВИП ложи ще ги намерят на всички терминали. На територията на летище Гуарулос финансовите услуги се осъществяват чрез банкомати, банки и обменни бюра, а Рент-а-кар офисите предлагат коли под наем на пътниците нуждаещите се от такива. На хората с увреждания се предоставят санитарни помещения, рампи, телефони и всичко необходимо за тяхното пребиваване на аерогарата. Паркинг услугите за дълготраен и краткотраен престой задоволяват нуждите на собствениците на автомобили.

Достъпът от и до летище Сао Пауло Гуарулос (GRU) се осъществява с обществен транспорт, летищен автобус е във връзка с летище Конгонхас, маршрутки пътуват до центъра на града за около 30-50мин. С автомобили връзката е по магистралите Президент Дитра и Айртон Сена. Таксиметровите служби са на изходите на терминалите. Важното, което трябва да знаете е, че таксите се предплащат на фиксирани цени.

Име на летището   Sao Paulo/Guarulhos–Governador Andre Franco Montoro International Airport
IATA код
  GRU
 Адрес   Rodovia Helio Smidt, Guarulhos, Sao Paulo, 07190-100, Brazil
 Терминали   3
Най-близки градове   Сао Пауло (25 км)
     

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО

   
обмяна на валута  
ресторант, кафене  
безмитен магазин
 
бюро за загубени вещи
 
коли под наем
 
медицински център
 
Wireless (Wi-Fi) интернет зона
  срещу заплащане