ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Сантяго де Чиле - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ САНТЯГО ДЕ ЧИЛЕ (SCL)

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ САНТЯГО ДЕ ЧИЛЕМеждународно летище Сантяго де Чиле (Comodoro Arturo Merino Benitez International Airport) е с IATA код: SCL. Летище Сантяго де Чиле Артуро Мерино Бенитес е известно още и под името Пудахуел. Oтстои северозападно на 15  км. от столицата на Чили - Сантяго, като е най-голямото и най-натоварено летище на страната.

С наличните си два терминала аерогарата обработва поток от 13мил. пътници и заема 6-то място по натовареност в Южна Америка, като на летището кацат и излитат полети до Южна и Централна Америка, Океания, Канада, Европа, САЩ и Карибите.

На летище Сантяго де Чиле може да ползвате следните услуги: ВИП ложи, бизнес център с конферентна зала, пощенски офис, 2 информационни бюра в зала за пристигащи и зала за заминаващи. Безмитен магазин и магазини за сувенири, бижута и вина. За пътниците на летището отварят врати още: кафенета, барчета, ресторант. Нуждаещите се от коли под наем се обръщат към Рент-а-кар услугите. Обменни бюра, банки и банкомати са на разположение на пътниците при нужда. С безплатен транспорт може да се придвижите до паркинг за краткотраен и дълготраен престой.

Достъпът до летище Сантяго (SCL) се осъществява с обществен превоз - автобуси, които правят връзка с метрото и маршрутки до всички части на столицата Сантяго. Естествено може да се придвижите и с автомобил, като ползвате шосе Америго Веспучи.  Таксита, които са сини на цвят може да вземете от стоянката пред летището до центъра.

Име на летището   Comodoro Arturo Merino Benitez International Airport
IATA код
  SCL
 Адрес   Casilla 79 Correo Aeropuerto Internacional, Santiago, Chile
 Терминали   2
Най-близки градове   Сантяго (15 км)
     

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО

   
обмяна на валута  
гардероб  
безмитен магазин
 
помещение за майки с деца  
коли под наем
 
медицински център
 
бизнес център за конфернции
 

 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.