ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Пунта Кана - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ПУНТА КАНА (PUJ)Международно летище Пунта Кана (PUJ)
Международно летище Пунта Кана е с IATA код: PUJ. На английски се изписва по следния начин: Punta Cana International Airport, а на испански изглежда така: Aeropuerto Internacional Punta Cana. Летището е разположено в източната час на Доминиканската република. Grupo PuntaCana построява летището, което е проектирано от архитект Оскар Имберт, и го открива през декември 1983г. Терминалите на летището изглеждат доста интересно, в типичен стил за региона. Покривите му са покрити с палмови листа.

Пунта Кана е курортен град в област Higuey в Доминиканската република и е известен със своите плажове и СПА центрове както на Карибско море, така и на Атлантическия океан. Международно летище Пунта Кана (PUJ) приема целогодишно редица редовни и чартърни авиокомпании. Аеропортът играе важна роля за страната, тъй като повече от 60 % от пътниците пристигащи по въздух в Доминиканската република ползват летище Пунта Кана за вход в страната. От ноември 2011 г. летището разполага с нова писта и кула за контрол на въздушното движение, предназначени да подкрепят силния растеж на пътуванията към региона.

Услуги предлагани на Международно летище Пунта Кана (PUJ)
Международно летище Пунта Кана (PUJ) обслужва по един милион пътници на година. Пунта Кана е малко летище, което е с два терминала – A и B. Летището предлага всички съвременни удобства като безмитни магазини, кафетерии, малки ресторанти и безплатен интернет. Повече от 60 редовни авиолинии предлагат изгодни оферти за самолетни билети.

Достъп от и до Международно летище Пунта Кана (PUJ)

С автобус
Местни автобуси предлагат трнасфери до различните курорти. Разположени са пред терминалната сградата на пристигащите пасажери.

С ткаси
Най-удобният и комфпртен начин да стигнете до вашия хотел или комплекс е като вземете такси

С кола под наем
Следните брандове автомобили под наем имат офиси на територията на летището: Avis, Budget, Europcar, Fox, Hertz, Inter Rent, National, Nelly, Payless, Sixt, Thrifty, като резервацията за избраната от вас кола е желателно да бъде направена предварително.

 

Име на летището: Aeropuerto Internacional Punta Cana
IATA код: PUJ
Адрес: Higuey-Punta Cana road Km. 45, 23000 Punta Cana, Higuey, DOMINICAN REPUBLIC
Терминали: 2
Най-близки градове: Ла Романа (79 км), Сан Педро Де Макорис (114 км), Санто Доминго (196 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
бюро за информация  
обмяна на валута           

банкомати         
безмитна зона        
заведения за храна и напитки         
аптека          
 свободен достъп до интернет           

 

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ПУНТА КАНАРЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ПУНТА КАНА

ЛЕТИЩА В ЦЕНТРАЛНА АМЕРИКА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.