Летище Осло Сандерфиорд Торп - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ОСЛО - САНДЕРФИОРД ТОРП (TRF)

Международното летище Сандерфиорд Торп (Sandefjord Torp Airport) е с IATA код: TRF. Летището е третото по големина в Норвегия. Намира се на 7,4 км. от град Сандефиорд и на 118км. от Осло. Летището има един терминал.

Обслужва град Телемарк и град Вестфолд и обработва около 1 360 000 пътници годишно. Аеропортът е построен първоначално като военно летище, а през 1958г. стартират и гражданските полети. Днес на територията на летището се намира най-голямата база за подготовка и обучение на пилоти за самолети и хеликоптери.

Летище Сандерфиорд Торп (TRF) предлага на своите гости следните услуги: бюра за информация, банкомати за теглене на пари в норвежки и датски крони, британски паунди и евро. Врати отварят за шопинг магазини за подаръци, сувенири и безмитни стоки. За да бъде още по-приятен престоя на летището може да посетите пицарията или кафенета и барчетата, предлагащи вкусна храна. Ако имате нужда от автомобил, то офисите за коли под наем очакват клиентите си. На лице е паркинг с 1700 паркоместа за кратък и дълъг престой. На нуждаещите се летището предлага безжичен интернет. Хората с увреждания получават помощ при предварителна заявка.

От и до летище Сандерфиорд Торп (TRF) стигате с общиествен превоз - с автобус Torp Expressen, свързващ летището с центъра на Осло.  Автобуси има до ж.п. гара Сандефиорд и до ски курортите. Такситата и автомобилите ползва магистрала Е18, като следят указателните знаци.

Име на летището: Sandefjord Torp Airport
IATA код: TRF
Адрес: TORP Sandefjord lufthavn, Torpveien 130, N-3241 Sandefjord, Norway
Терминали: 1
Най-близки градове: Осло (118 км), Сандефиорд (7,4 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
поща         
офис за загубени багажи         
банка         
безмитен магазин         
безплатен интернет          
зали за конференции