Летище Минск - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ МИНСК (MSQ)Национално летище Минск (MSQ)
Национално летище Минск е с IATA код: MSQ. На английски се изписва по следния начин Minsk National Airport, а на беларуски език Нацыянальны аэрапорт Мінск. Предишното му име е било Минск-2. Летището представлява врата към и от Република Беларус. То притежава писта с дължина 3641м. и терминал обслужващ повече от 3.6 мил. пътници годишно.

Национално летище Минск (MSQ) е открито през 1982г. и се намира на 42км. от центъра на Беларус. През 2011г. е извършена реорганизация и на летище Минск-1, като дъщерно дружество намиращо се 4.5 км.от центъра на града. Двете летища се допълват и са сигурна инвестиция за увеличаване броя на обслужени пътници и товари, както и за предлаганите от тях международни  висококачествени авиоуслуги.

Услуги предлагани на Национално летище Минск (MSQ)
Летище Минск (MSQ) предлага на своите посетители всичко необходимо като услуги: консулска служба и система за митнинически контрол, застрахователна компания, ВИП и бизнес услуги, представителства на чужди и белоруски авиокомпании. Вратите на кафенета, барове и ресторанти са любезно отворени за потока от пътници и гости. Списъкът се допълва от банка, банкомати, хотел, офис за кола под наем. Безмитен магазин, магазини за цветя, за подаръци и сувенири привличат потока от гости. Ползването на интернет е с карта, закупена от щанда за вестници. Всичко необходимо за хората с увреждания е на лице, като услугата е предварително заявена.

Достъп от и до Национално летище Минск (MSQ)
Достъпът до и от летище Минск (MSQ) се осъществява с редовни маршрутни автобуси по магистрала М-2, таксита, автомобили и метро. Два паркинга за краткотраен и дълготраен престой очакват своите клиенти.

Име на летището: Minsk National Airport
IATA код: MSQ
Адрес: M2, 220054 Минск, Беларус
Терминали: 1
Най-близки градове: Минск (42 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
медицински центтър         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Минск на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Минск на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Минск?
Продължителността на самолетното пътуване до Минск зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Минск?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Минск, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Минск, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Минск и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Минск?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Минск. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Минск, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Минск, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.