Летище Марсилия Прованс - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ МАРСИЛИЯ ПРОВАНС (MRS)
Международно летище Марсилия (MRS)

Летище Марсилия Прованс е с IATA летищен код: MRS. На английски се изписва по следния начин Marseille Provence Airport, а на френски Aéroport Marseille-Provence. То се намира на 25 км северозападно от Марсилия, на територията на Маринян, като и двата града се намират в департаамент Буш-дьо-Рон в региона Прованс-Алпи-Лазурен бряг, Франция.

Услуги предлагани на Международно летище Марсилия (MRS)
По брой на пътническия трафик летище Марсилия (MRS) е на пето място във Франция. Разполага с два терминала, като вторият МР2, открит през септември 2006 г., обслужва самолетите на нискобюджетни авиокомпании. На летището има пощенски офис, бюра за обмяна на валута, бизнес център, АТМ автомати, безжичен интернет, туристическо бюро, център за оказване на спешна медицинска помощ, много магазини и ресторанти. Летището предлага над 8000 паркоместа разположени на територията на 9 паркинга. Паркирането до 40 минути е безплатно.

Достъп от и до Международно летище Марсилия (MRS)
Достъпът до летище Марсилия (MRS) може да се осъществи чрез обществен транспорт - автобус, който е на всеки 20 минути. Такси може да вземете от стоянка за таксита пред терминала. Естествено може да стигнете до летището и с автомобил.

 

Име на летището: Aeroport Marseille Provence
IATA код: MRS
Адрес: Marseille-Provence BP 7 – Aeroport, 13727 Marignane, France
Терминали: 2
Най-близки градове: Марсилия ( 25 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
зали за конференции         
офис за загубени вещи         
помещение за майки с деца         
детски кът         
безжичен интернет         
поща         

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Марсилия на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu ще намерите икономични предложения за пътувания до Марсилия на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Марсилия?
Продължителността на самолетното пътуване до Марсилия зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Марсилия?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Марсилия, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Марсилия, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Марсилия и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Марсилия?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Марсилия. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Марсилия, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Марсилия, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.