Летище Маастрихт Аахен - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ МААСТРИХТ - ААХЕН (MST)Летище Маастрихт Аахен (MST)

Холандското летище Маастрихт Аахен е с IATA код: MST. На английски се изписва по следния начин: Maastricht Aachen Airport. Летището се намира на 10км. от един от най-старите градове Маастрихт в Холандия и на 28км. от град Аахен в Германия.

Аерпортът се нарежда на второ място по карго трафик, притежава един терминал и води началото си от 1919г. През годините непрекъснато е реновиран от страна на летищни съоръжения, поради непрекъснатото засилване на трафика от пътници и товари.

Услуги предлагани на Летище Маастрихт Аахен (MST)
Услугите, които летище Маастрихт Аахен (MST) предлага на своя пътникопоток са: информационно и обменно бюро, магазини за подаръци и безмитни стоки, ресторант и бар. Аерпортът разполага с безжичен интернет, офис за коли под наем. Хората с увреждания получават специални услуги при предварителна заявка към авиокомпанията по време на резервацията на самолетния си билет. Гостите на летището могат да се любуват на панорамна тераса, а също така има и зала за пушачи.

Достъп от и до Летище Маастрихт Аахен (MST)
До и от летище Маастрихт Аахен (MST) достъпа се осъществява с автобус номер 59 до ж.п. гара в гр.Бийк и до гр.Маастрихт, с таксита и автомобили по магистрала А2. Паркоместата са за дълъг и кратък престой и очакват своите клиенти. В наличност е и бизнес паркинг.

Име на летището: Maastricht Aachen Airport
IATA код: MST
Адрес: Vliegveldweg 90, 6199 AD Maastricht Airport, Netherlands
Терминали: 1
Най-близки градове: Маастрихт (10 км), Аахен (28 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
зали за конференции         
офис за загубени вещи         
детски кът         
аптека         
безжичен интернет         
поща         

          

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Маастрихт Аахен на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Маастрихт Аахен на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Маастрихт Аахен?
Продължителността на самолетното пътуване до Маастрихт Аахен зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Маастрихт Аахен?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Маастрихт Аахен, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Маастрихт Аахен, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Маастрихт или в Аахен и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Маастрихт Аахен?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Маастрихт Аахен. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Маастрихт Аахен, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Маастрихт или в Аахен, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.