Летище Линц - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ЛИНЦ (LNZ)Международно летище Линц (LNZ)
Международно летище Линц е с IATA код: LNZ. На английски се изписва по следния начин Blue Danube Airport Linz, а на немски: Flughafen Linz. Летището е извесно още и с името Blue Danube Airport (летище Линц - Син Дунав). Намира се на 12 км. от град Линц, Австрия. Открито през 1972г., а пътническия терминал е отворен през 1976г. По брой обработени пътници се нарежда на 5 място между летищата в Австрия. Летището  е военно с гражданско право на ползване и притежава хеликоптерна площадка.

Услуги предлагани на Международно летище Линц (LNZ)
Услугите, които може да ползвате на летище Линц (LNZ) са: информационно бюро насочващо пътниците, банкомат, ресторант с изискана кухня, кафе - бар с приятна атмосфера, безмитен магазин, офис за кола под наем. Конферентна зала за 140 човека, безжичен интернет и 6 туроператорски фирми предлагат услугите си. Хората с увреждания получават всичко необходимо при предварителна заявка.

Достъп от и до Международно летище Линц (LNZ)
Достъпът до и от летище Линц (LNZ) е с обществена автобусна линия 601, която ще Ви заведе до центъра на гр. Линц за около 20мин., с автомобили по магистрала В139 и с таксита. Паркинг услугите предлагат 900 поркоместа, като първите 2 часа престоя е безплатен.

Име на летището: Blue Danube Airport Linz
IATA код: LNZ
Адрес: Flughafenstrasse 1, A-4063 Hoersching, Austria
Терминали: 1
Най-близки градове: Линц (12 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
детски кът         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона          


 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Линц на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Линц на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Линц?
Продължителността на самолетното пътуване до Линц зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Линц?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Линц, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Линц, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Линц и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Линц?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Линц. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Линц, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Линц, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.