Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Йоханесбург - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ЙОХАНЕСБУРГ (JNB)

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ЙОХАНЕСБУРГ

Международно летище Йоханесбург Оливър Реджиналд Тамбо (Johannesburg Tambo International Airport) е с IATA код: JNB. То е най-голямото и най-натоварено летище по трафик в Южна Африка, отстоящо на 22км. от Йоханесбург. Аеропортът е построен в провинция Гаутенг град Кемпън Парк и носи името на Оливър Реджиналд Тамбо, който е бивш президент на Южна Африка.

Айрогарата е с годишен капацитет от 28 мил. пътници и е седалище на Южноафриканска авиокомпания. Два са терминалите на летище Йоханесбург, един международен и един обслужващ вътрешни полети.

На летище Йоханесбург (JNB) може да получите следните услуги: полезна информация от информационните бюра, пощенски офиси, конферентни зали, клиника и бизнес център. Заведенията за хранене са налични и на двата терминала, а служителите на кафенета, пекарни, ресторанти и барчета се грижат за приятния престой на пътникопотока. Магазините предлагат разнообразие от стоки и сувенири. Летище Оливър Тамбо (JNB) предлага безжичен интернет, коли под наем, а финансовите услуги са: банки, банкомати и бюра за обмяна на валута. За хората с увреждания има на разположение рампи и асансьори. Открити и закрити паркинги предлагат паркоместа за краткотраен и дълготраен престой на автомобили, а между тях се движи безплатен автобус.

Достъпът от и до летище Йоханесбург Оливър Реджиналд Тамбо (JNB) се осъществява: с обществен транспорт - автобуси. Движат се също и маршрутки. Освен това може да вземете такси, като стоянката е в сградата на многоетажния паркинг. Между терминалите се движи и експресен влак, а с автомобили връзката е по магистрала-R24, R21 с подробни указателни табели.

Име на летището   Johannesburg Oliver Reginald Tambo International Airport
IATA код
  JNB
 Адрес   O.R. Tambo International Airport, 1627, South Africa 
 Терминали   2
Най-близки градове   Йоханесбург (22 км)
     

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО

   
обмяна на валута  
кафене, ресторант
 
безмитен магазин
 
зали за конференции
 
коли под нaем
 
медицински център
 
Wireless (Wi-Fi) интернет зона
  30 мин. безплатно

 

Резервирай онлайн хотел тук

 

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019