ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Международно летище Йоханесбург (JNB)
Международно летище Йоханесбург Оливър Реджиналд Тамбо е с IATA код: JNB. На английски се изписва по следния начин Johannesburg Tambo International Airport. То е най-голямото и най-натоварено летище по трафик в Южна Африка, отстоящо на 22км. от Йоханесбург. Аеропортът е построен в провинция Гаутенг град Кемпън Парк и носи името на Оливър Реджиналд Тамбо, който е бивш президент на Южна Африка.

Айрогарата е с годишен капацитет от 28 мил. пътници и е седалище на Южноафриканска авиокомпания. Два са терминалите на летище Йоханесбург, един международен и един обслужващ вътрешни полети.

Услуги предлагани на Международно летище Йоханесбург (JNB)
На летище Йоханесбург (JNB) може да получите следните услуги: полезна информация от информационните бюра, пощенски офиси, конферентни зали, клиника и бизнес център. Заведенията за хранене са налични и на двата терминала, а служителите на кафенета, пекарни, ресторанти и барчета се грижат за приятния престой на пътникопотока. Магазините предлагат разнообразие от стоки и сувенири. Летище Оливър Тамбо (JNB) предлага безжичен интернет, коли под наем, а финансовите услуги са: банки, банкомати и бюра за обмяна на валута. За хората с увреждания има на разположение рампи и асансьори. Открити и закрити паркинги предлагат паркоместа за краткотраен и дълготраен престой на автомобили, а между тях се движи безплатен автобус.

Достъп от и до Международно летище Йоханесбург (JNB)
Достъпът от и до летище Йоханесбург Оливър Реджиналд Тамбо (JNB) се осъществява: с обществен транспорт - автобуси. Движат се също и маршрутки. Освен това може да вземете такси, като стоянката е в сградата на многоетажния паркинг. Между терминалите се движи и експресен влак, а с автомобили връзката е по магистрала-R24, R21 с подробни указателни табели.

 

Име на летището: Johannesburg Oliver Reginald Tambo International Airport
IATA код: JNB
Адрес: O.R. Tambo International Airport, 1627, South Africa
Терминали: 2
Най-близки градове: Йоханесбург (22 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
кафене, ресторант         
безмитен магазин         
зали за конференции         
коли под нaем         
медицински център         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона (30 мин. безплатно)

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ЙОХАНЕСБУРГ

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ЙОХАНЕСБУРГ

ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ

ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ

ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ОНЛАЙН ЧЕКИРАНЕ

РЕГИСТРИРАН БАГАЖ

РЪЧЕН БАГАЖ

ГРУПОВО ПЪТУВАНЕ

ВИЗА ЗА ПЪТУВАНЕ

ПЪТУВАНЕ С МУЗИКАЛЕН ИНСТРУМЕНТ

ПЪТУВАНЕ С КУЧЕ ИЛИ КОТКА


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.