Летище Инсбрук - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ИНСБРУК (INN)
Международното летище Инсбрук (INN)
Международното летище Инсбрук е с IATA код: INN. На английски се изписва по следния начин Innsbruck International Airport, а на немски Flughafen Innsbruck. Летището е познато и под името Кранебитен (Kranebitten Airport). То е най-голямото летище в Тирол, западна Австрия. Летището е на 3км. от град Инсбрук, като е открито е през 1925г. Летище Инсбрук (INN)  е по-натоварено през зимния сезон, обслужвайки съществуващия ски курорт в района.

Съществуват особености при пилотиране и кацане на самолетите за намаляване на скоростта и височината при приземяването поради трудния скалист терен в района на летището. По същите причини за единствения терминал се използват подвижни стълби, тъй като летището не разполага с ръкави.

Услуги предлагани на Международното летище Инсбрук (INN)
Удобствата които летище Инсбрук Кранебитен (INN) предлага на своите гости са: бюро за информация, банкомат, безмитен магазин, ресторант, кафене, магазин за списания и вестници, офис за коли под наем, безплатен безжичен интернет. За хората с увреждания се предлагат нужните им услуги.

Достъп от и до Международното летище Инсбрук (INN)
Достъпът до летище Инсбрук Кранебитен (INN) се осъществява с автобус по магистрала А12-А13-и В177, с влак и с таксита. Многоетажен паркинг със 750 паркоместа очаква своите клиенти, като паркирането през първите 30мин. е безплатно.

 

Име на летището: Innsbruck International  Airport
IATA код: INN
Адрес: Tiroler Flughafenbetriebsgesellschaft m.b.H., Fuerstenweg 180, A-6020 Innsbruck, Austria
Терминали: 1
Най-близки градове: Инсбрук (3 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
конферентни зали         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона          


Има ли специални оферти за самолетни билети до Инсбрук на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Инсбрук на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Инсбрук?
Продължителността на самолетното пътуване до Инсбрук зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Инсбрук?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Инсбрук, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Инсбрук, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Инсбрук и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Инсбрук?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Инсбрук. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Инсбрук, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Инсбрук, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.