Летище Хургада - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ХУРГАДА (HRG)

Международно летище Хургада (HRG)
Международно летище Хургада е с IATA код: HRG. На английски се изписва по следния начин Hurghada International Airport. Летището се намира на 5км. от центъра на едноименния град и е второ по натовареност в Египет.

Над 40 авиокомпании извършват редовни и чартърни полети от летище Хургада. Нарастващият поток от пътници налага реновиране на летището. Планираните ремонти за нов терминал приключиха в края на 2014г. В момента територията на новия терминал е 92 000 кв.м. и е на 3 нива. В залата за заминаващи има 72 гишета за регистриране на пътниците и 20 гейта, които ги отвеждат към самолетите.

Услуги предлагани на Международно летище Хургада (HRG)
Услугите на територията на летище Хургада (HRG) целят максимално задоволяване нуждите на пътникопотока. Тук може да намерите: банка, банкомати и обменни бюра обслужват пътниците. Над 40 магазини с разнообразни стоки, сувенири и подаръци отварят врати за гостите на летището. Кафенета, ресторанти за бързи закуски задоволяват всички решили да опитат вкусна храна и напитки по време на престоя си на аерогарата. Съоръженията за инвалиди и хора с увреждания са налични, а паркинг за краткотрайни и дълготрайни престои осигурява престоя на автомобилите на пътниците. Летище Хургада разполага още с интернет, с офис за коли под наем, с джамия и офис за загубени вещи.

Достъп от и до Международно летище Хургада (HRG)
Достъпът до и от аерогара Хургада (HRG) се осъществява с обществен транспорт с микробуси на 20мин. и с таксита.Име на летището: Hurghada International Airport
IATA код: HRG
Адрес: Hurghada International Airport, Hurghada, Egypt
Терминали: 1
Най-близки градове: Хургада (5 км.)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
безмитен магазин         
ресторант         
гардероб         
коли под наем         
паркинг         
банка и банкомат         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ХУРГАДА

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ХУРГАДА