Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Хургада - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ХУРГАДА (HRG)

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ХУРГАДАМеждународно летище Хургада (Hurghada International Airport) е с IATA код: HRG. Летището се намира на 5км. от центъра на едноименния град и е второ по натовареност в Египет.

Над 40 авиокомпании извършват редовни и чартърни полети от летище Хургада. Нарастващият поток от пътници налага реновиране на летището. Планираните ремонти за нов терминал приключиха в края на 2014г. В момента територията на новия терминал е 92 000 кв.м. и е на 3 нива. В залата за заминаващи има 72 гишета за регистриране на пътниците и 20 гейта, които ги отвеждат към самолетите.

Услугите на територията на летище Хургада (HRG) целят максимално задоволяване нуждите на пътникопотока. Тук може да намерите: банка, банкомати и обменни бюра обслужват пътниците. Над 40 магазини с разнообразни стоки, сувенири и подаръци отварят врати за гостите на летището. Кафенета, ресторанти за бързи закуски задоволяват всички решили да опитат вкусна храна и напитки по време на престоя си на аерогарата. Съоръженията за инвалиди и хора с увреждания са налични, а паркинг за краткотрайни и дълготрайни престои усигурява престоя на автомобилите на пътниците. Летище Хургада разполага още с интернет, с офис за коли поднаем, с джамия и офис за загубени вещи.

Достъпът до и от аерогара Хургада (HRG) се осъществява с обществен транспорт с микробуси на 20мин. и с таксита.

Име на летището   Hurghada International Airport
IATA код
  HRG
 Адрес   Hurghada International Airport, Hurghada, Egypt
 Терминали   1
Най-близки градове   Хургада (5 км.)
     

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО

   
безмитен магазин
 
ресторант  
гардероб
 
коли под наем
 
паркинг
 
банка и банкомат
 
Wireless (Wi-Fi) интернет зона
 

 

ХУРГАДА - ИЗЛИТАЩИ /Departures/ и КАЦАЩИ /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

Резервирай онлайн хотел тук

 

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019