ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Хургада - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ХУРГАДА (HRG)

Международно летище Хургада (HRG)
Международно летище Хургада е с IATA код: HRG. На английски се изписва по следния начин Hurghada International Airport. Летището се намира на 5км. от центъра на едноименния град и е второ по натовареност в Египет.

Над 40 авиокомпании извършват редовни и чартърни полети от летище Хургада. Нарастващият поток от пътници налага реновиране на летището. Планираните ремонти за нов терминал приключиха в края на 2014г. В момента територията на новия терминал е 92 000 кв.м. и е на 3 нива. В залата за заминаващи има 72 гишета за регистриране на пътниците и 20 гейта, които ги отвеждат към самолетите.

Услуги предлагани на Международно летище Хургада (HRG)
Услугите на територията на летище Хургада (HRG) целят максимално задоволяване нуждите на пътникопотока. Тук може да намерите: банка, банкомати и обменни бюра обслужват пътниците. Над 40 магазини с разнообразни стоки, сувенири и подаръци отварят врати за гостите на летището. Кафенета, ресторанти за бързи закуски задоволяват всички решили да опитат вкусна храна и напитки по време на престоя си на аерогарата. Съоръженията за инвалиди и хора с увреждания са налични, а паркинг за краткотрайни и дълготрайни престои осигурява престоя на автомобилите на пътниците. Летище Хургада разполага още с интернет, с офис за коли под наем, с джамия и офис за загубени вещи.

Достъп от и до Международно летище Хургада (HRG)
Достъпът до и от аерогара Хургада (HRG) се осъществява с обществен транспорт с микробуси на 20мин. и с таксита.Име на летището: Hurghada International Airport
IATA код: HRG
Адрес: Hurghada International Airport, Hurghada, Egypt
Терминали: 1
Най-близки градове: Хургада (5 км.)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
безмитен магазин         
ресторант         
гардероб         
коли под наем         
паркинг         
банка и банкомат         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ХУРГАДА

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ХУРГАДА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2021

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.