Летище Грац - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ГРАЦ (GRZ)Международно летище Грац Талерхоф (GRZ)
Международно летище Грац Талерхоф е с IATA код: GRZ. На английски се изписва по следния начин Graz International Airport, а на немски: Flughafen Graz-Thalerhof. Летището се нарежда на второ място по натовареност в Австрия. Намира се на 9км. от Грац между община Фелдкирхен и община Калсдорф.

Летище Грац Талерхоф (GRZ) е построено е през 1913г. на тревна площ, а по-късно 1937г. е изграден терминал. През 1951г. пистата е била удължена до 1500м., като по-късно през 1966г. достига дължина до 2000м. Мрежата свързваща летище Грац бързо се разраства, като през 1966г. започват и първите междуанародни полети до летище Франкфурт на Майн (FRA). Летище Грац Талерхоф (GRZ) има един терминал.

Услуги предлагани на Международно летище Грац Талерхоф (GRZ)
В следващите години летище Грац (GRZ) постепенно се  реновира с модерна сграда, модерен терминал и услугите, които любезно предлага на своите гости са насочени към максимално задоволяване на нуждите им за комфортния им престой. Модерно информационно бюро насочва пътниците към банка, безмитен магазин, магазин за сувенири и подаръци. Заведенията за бързо хранене, ресторант и кафенета задоволяват и най-капризните гости. За хората с увреждания всичко е на лице, както и офисите за коли под наем. Туристически офиси, ВИП ложа, конферентна зала и безплатен интернет допълват максимално броя на услугите. Паркинг с 2200 паркоместа за краткотраен и дълготраен престой очаква собствениците на автомобили.

Достъп от и до Международно летище Грац Талерхоф (GRZ)
Достъпът до летище Грац (GRZ) се осъществява с влак, с общински транспорт - редовни автобуси до централната гара, таксита и автомобили по магистрала А9-А2-В67, като следвате подробно обозначените знаци.

 

Име на летището: Graz International Airport
IATA код: GRZ
Адрес: Flughafen Graz Betriebs GmbH | 8073 Feldkirchen / Graz, Austria
Терминали: 1
Най-близки градове: Грац (9 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
обмяна на валута           
ресторант           
безмитен магазин          
паркинг          
коли под наем          
конферентни зали          
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Грац на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Грац на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Грац?
Продължителността на самолетното пътуване до Грац зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Грац?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Грац, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Грац, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Грац и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Грац?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Грац. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Грац, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Грац, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.