Летище Гьотеборг - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ГЬОТЕБОРГ (GOT)Международно летище Гьотеборг Ландветер (GOT)
Международно летище Гьотеборг Ландветер е с IATA код: GOT. На английски се изписва по следния начин Göteborg Landvetter Airport. То се намира на 20 км от град Гьотеборг в Швеция. Летище Гьотеборг Ландветер (GOT) носи името на малкото градче Ландветер и е открито през 1977 г.

Аеропортът Гьотеборг (GOT) е втори по голимина след този в Стокхолм Арланда. Ръководено е от националната авиационна компания на Швеция Swedavia и предлага на пасажерите два терминала – един за вътрешни полети и един за международни.

От летище Гьотеборг Ландветер (GOT) полети се изпълняват от много авиопревозвачи, като едни от най-важните са: Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, easyJet, Finnair, Icelandair, KLM, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Turkish Airlines и др.

Услуги предлагани на Международно летище Гьотеборг Ландветер (GOT)
Услигите, които може да получите на летище Гьотеборг Ландветер (GOT) са: информационно бюро, банка, банкомат и обменни бюра. Множество ресторанти, кафанета и барчета предлат топли и студени напитки и бързи закуски. Летището предлага за най-малките пътници детски кът. За пътниците, които желаят комфотно предвижване с автомобил могат да избират от богат асортимент на коли под наем. В непосредственна близост до летището може да ползвате хотел. Летището предлага 7 конфернтни зали до 65 човека и паркинг с над 7000 паркоместа.

Достъп от и до Международно летище Гьотеборг Ландветер (GOT)
Транспортът от и до летище Гьотеборг Ландветер (GOT) се осъществява с автобус за около 20 мин до Гьотеборг, а до централната гара на града се пътува около 30 мин.

Име на летището: Göteborg Landvetter Airport
IATA код: GOT
Адрес: 438 80 Landvetter, Sweden
Терминали: 2
Най-близки градове: Гьотеборг (20 км), Ландветер (5 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
обмяна на валута           
зала за почивка           
ресторанти           
безмитни магазини          
детски кът           
интернет (3 часа) безплатно
зали за конференции 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Гьотеборг на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu ще намерите икономични предложения за пътувания до Гьотеборг на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Гьотеборг?
Продължителността на самолетното пътуване до Гьотеборг зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Гьотеборг?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Гьотеборг, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Гьотеборг, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Гьотеборг и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Гьотеборг?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Гьотеборг. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Гьотеборг, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Гьотеборг, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.