Летище Генуа Христофор Колумб - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ГЕНУА - ХРИСТОФОР КОЛУМБ (GOA)Международно летище Генуа Христофор Колумб (GOA)
Международното летище Генуа Христофор Колумб (Genoa Cristoforo Colombo Airport) е с IATA код: GOA. То е построено на 7км. от Геноа в Италия на изкуствен полуостров и обслужва област Лигурия. Аерогарата е кръстена на изследователя Христофор Колумб. Предвид близостта му с известните курорти като Сан Ремо, Ривиера дей Фиори и Басо Пиемонти, аерпортът  служи за бизнес и туристически цели.

Услуги предлагани на Международно летище Генуа Христофор Колумб (GOA)
Всяко година близо 5 мил. пътници преминават през четири етажения  терминал на летище Генуа (GOA) и се възползват от услугите му. Обменно бюро, информационно бюро, безплатен интернет и обществени телефони са на разположение на всички посетители.  Ресторант с излаз на тераса, кафенета, барчета сервират напитки, сладкиши и традиционна кухня, грижейки се за приятния престой на гостите си. Безмитен магазини за подаръци, сувенири и дрехи предлагат богат избор от артикули. На летището ще намерите офис за опаковане, съхранение и съдействие за загубен багаж. Офиси за коли под наем са налични, очакващи своите клиенти. На територията на летище Генуа Христофор Колумб има туристически бюра, конферентен център, поща, VIP салон и на 300м. хотел Шератон.

Достъп от и до Международно летище Генуа Христофор Колумб (GOA)
Достъпът от и до аерогарата Генуа (GOA) се извършва лесно чрез кръговото, което прави връзка с междуградските пътища. Такситата са денонощни, а обществения транспорт е на 30мин. Маршрутки Volvus обслужват пътниците до центъра на Генуа. Всички превозни средства осъществяват връзка с ж.п. гарата.

Паркинг от 800 паркоместа очаква своите клиенти, като на всеки предлага опцията от дълготраен или краткотраен престой.


Име на летището: Genoa Cristoforo Colombo Airport
IATA код: GOA
Адрес: Via Pionieri e Aviatori d'Italia 44, Genoa, 16154, Italy
Терминали: 1
Най-близки градове: Генуа (7 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
банкомат          
ресторант           
безмитен магазин          
паркинг          
коли под наем          
гардероб          
Wireless (Wi-Fi) интернет зона   

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Генуа на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Генуа на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Генуа?
Продължителността на самолетното пътуване до Генуа зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Генуа?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Генуа, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Генуа, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Генуа и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Генуа?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Генуа. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Генуа, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Генуа, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.