Международно летище Форли (FRL)
Международно летище Форли Луиджи Ридолфи е с IATA код: FRL. На английски се изписва по следния начин Forli International Airport, а на италиански Aeroporto di Forlì - Luigi Ridolfi. Летището обслужва град Форли в област Емилия-Романя в северната част на Италия. Разположено е на 4 км източно от центъра на града и е кръстено на италианския авиатор, роден във Форли, Луиджи Ридолфи. На летището оперират предимно нискотарифни авиокомпании, като Wizzair и Ryanair са най-големите от тях в момента.

Услуги предлагани на Международно летище Форли (FRL)
Услугите, които може да ползвате на летище Форли (FRL) са следните: На терминала има банкови услуги, безжичен интернет в определени точки. Барчета за напитки и храна са на разположение. За любителите на пазаруването има магазини за сувенири, парфюми и козметика.

Летище Форли предлага 810 незакрити паркоместа, разположени на два паркинга. На единия от тях паркирането до 6 часа и струва 2 евро на час и 12 евро за денонощие, а на другия – 2 евро на час за паркиране до 4 часа и 8 евро за денонощие. Има и паркинг точно пред входа на заминаващите, който се обслужва от автомат. На него паркирането е 1,5 евро на час, но е позволено да се спира за максимум два часа.


Достъп от и до Международно летище Форли (FRL)
Транспортът от и до летище Форли (FRL) може да осъществите по следните начини.

С автобус
Между летещето и ЖП гарата на Форли вървят минимум по четири автобуса на ден, като в петък те са най-много - по седем в двете посоки. Билетът се закупува от шофьора.

С автомобил
Летището се намира в самия град, само на 4 км от центъра, и до него се стига лесно чрез градската пътна мрежа до улица Виа Сеганти, на която е разположено. Има и голям избор от рент-а-кар компании. От Римини до летище Форли се стига по път SS9, от който трябва да се включите в шосе А14 по посока Чезена. При Баньоло свийте наляво и следвайте знаците за сградата на летищния терминал.

С такси
Такситата са на разположение денонощно. Пътуването между летището и ЖП гарата на Форли е с фиксирана цена.


Име на летището: Forli International Airport
IATA код: FRL
Адрес: Via Carlo Seganti, 103,47121 Forli FC, Italy
Терминали: 1
Най-близки градове: Форли (4 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
поща         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Форли на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Форли на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Форли?
Продължителността на самолетното пътуване до Форли зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Форли?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Форли, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Форли, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване във Форли и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Форли?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Форли. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Форли, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви във Форли, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

Категория: Летища в Европа