Летище Дънди - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ДЪНДИ (DND)Летище Дънди (DND)
Летище Дънди е с IATA код: DND. На английски се изписва по следния начин Dundee Airport. To е лицензирано за чартърни, редовни и частни полети. Летището е малко и известно с голямото си гостоприемство. Намира се на 4 км. от град  Дънди в Шотландия, Великобритания. Съществува от 1963г., а терминалът му е отворен от 1997г.

На летище Дънди (DND) кацат различни по големина самолети. На територията му има училище за подготовка на пилоти, а близо до него се намира "Домът на голфа" - най-добрите голф игрища в Обединеното кралство.

Услуги предлагани на Летище Дънди (DND)
Услугите на летище Дънди (DND) са в посока максимално задоволяване нуждите на пътници и гости. Информационно бюро насочва към: банкомати, медицински център, офис за коли под наем, храни и напитки се предлагат от ресторанти и кафе барчета. Хората с увреждания получават помощ при предварителна заявка. Може да ползвате и свободно интернет.

Достъп от и до Летище Дънди (DND)
До и от летище Дънди (DND) стигате с кола по магистрала А85, с такси е възможна предварителна резервация, с автобус - може да ползвате Експрес Дънди, а до близката ж.п. гара пристигате с такси или кола до 5мин. Има наличен паркинг, който очаква клиентите с автомобили за краткотраен и дълготраен престой.


Име на летището: Dundee Airport
IATA код: DND
Адрес: Dundee Airport (DDE), Riverside, Dundee DD2 1UH, United Kingdom
Терминали: 1
Най-близки градове: Дънди (4 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
банкомат          
ресторант           
безмитен магазин          
паркинг          
коли под наем          
офис за загубени вещи          
Wireless (Wi-Fi) интернет зона