Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Кейптаун - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ КЕЙПТАУН (CPT)

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ КЕЙПТАУНMеждународно летище Кейптаун (Cape Town International Airport) е с IATA код: CPT. Летището обслужва третия по големина град Кейптаун в ЮАР (Южно Африканска република) и е отстоящо на 20км. от центъра на града. По натовареност на трафика е на второ място в страната. За 2009г. печели първо място за наи-добро летище на континента. За 2014г. са обслужени около 9мил. полети, 7мил. от които са от вътрешни полети.

На територията на летище Кейптаун (CPT) има два терминалa, които са на пешеходно разстояние един от друг. Между терминалите връзката се осъществява чрез шатъл автобуси. Летището е оборудвано с две писти. Летище Кейптаун (CPT) разполага със 120 гишета, багажите се обработват с автоматична система. Услужливо отварят врати магазини, наи-големия ресторант на континента, банки, обменни бюра. За хората с увреждания са предвидени рампи.

Достъпът до летище Кейптаун (CPT) се осъществява с автобуси и с автомобили. В проект е ж.п.линия и метро.

 

Име на летището   Cape Town International Airport
IATA код
  CPT
 Адрес   Cape Town, 7525, South Africa
 Терминали   2
Най-близки градове   Кейптаун (20 км)
     

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО

   
обмяна на валута  
кафене, ресторант
 
безмитен магазин
 
зали за конференции
 
коли под нaем
 
медицински център
 
Wireless (Wi-Fi) интернет зона
  30 мин безплатно

 

Резервирай онлайн хотел тук

 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.