ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Кейптаун - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ КЕЙПТАУН (CPT)

Международно летище Кейптаун (CPT)
Международно летище Кейптаун е с IATA код: CPT. На английски се изписва по следния начин Cape Town International Airport. Летището обслужва третия по големина град Кейптаун в ЮАР (Южно Африканска република) и е отстоящо на 20км. от центъра на града. По натовареност на трафика е на второ място в страната. За 2009г. печели първо място за наи-добро летище на континента. За 2014г. са обслужени около 9мил. полети, 7мил. от които са от вътрешни полети.

Услуги предлагани на Международно летище Кейптаун (CPT)
На територията на летище Кейптаун (CPT) има два терминалa, които са на пешеходно разстояние един от друг. Между терминалите връзката се осъществява чрез шатъл автобуси. Летището е оборудвано с две писти. Летище Кейптаун (CPT) разполага със 120 гишета, багажите се обработват с автоматична система. Услужливо отварят врати магазини, наи-големия ресторант на континента, банки, обменни бюра. За хората с увреждания са предвидени рампи.

Достъп от и до Международно летище Кейптаун (CPT)
Достъпът до летище Кейптаун (CPT) се осъществява с автобуси и с автомобили. В проект е ж.п.линия и метро.

 

Име на летището: Cape Town International Airport
IATA код: CPT
Адрес: Cape Town, 7525, South Africa
Терминали: 2
Най-близки градове: Кейптаун (20 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
кафене, ресторант         
безмитен магазин         
зали за конференции         
коли под нaем         
медицински център         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона (30 мин безплатно)    


РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ КЕЙПТАУН

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ КЕЙПТАУН

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2021

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.