ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Буенос Айрес-Министро Пистарини - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ БУЕНОС АЙРЕС МИНИСТРО ПИСТАРИНИ (EZE)

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ БУЕНОС АЙРЕС - МИНИСТРО ПИСТАРИНИ Международно летище Буенос Айрес (Buenos Aires Ezeiza Ministro Pistarini International Airport) е с IATA код: EZE. Летището е още познато и под името Ezeiza, като се намира на 22 км. от столицата на Аржентина - Буенос Айрес.

С площ от 8590 декара то е най-голямото по брой на обработени пътници в страната. Управлява се от Aeropuertos Argentina 2000 S.A. от 1998г.

Летището носи името на Хуан Пистарини - политик и министър на благоустройството на страната и като такъв той стартира на 22.12.1945г. проекта за летището. Изграждането му завършва 1949г. Летището разполага с 3 писти, една от тях в момента е затворена и се използва за паркиране на по-големи въздухоплавателни средства.

През годините летището е с непрекъснато нарастващ трафик. Общо летището разполага с 3 терминала, които са разположени на пешеходно разстояние един от друг. Новите терминали С и B са отворени през 2011г. Двата терминала обслужват около 9 милиона пътници годишно. Нововъведения от 2011г. са: зона за голям паркинг, контролна кула и нов терминал.

Летище Буенос Айрес (EZE) предлага на пътниците следните съоръжения и услуги: бюра за информация, безплатен интернет достъп, безмитни магазини, будки за вестници и списания, отлични условия за хората с увреждания, ресторанти и кафенета, VIP салони, а обменни бюра осигуряват необходимите нужди за пребиваване на пътникопотока.

Достъп до летище Buenos Aires Ezeiza (EZE) се осъществява с маршрутни автобусни линии, шатъл автобуси и чрез таксита. От следните фирми може да наемете кола: Alamo, Avis, Hertz и Localiza.

Име на летището   Buenos Aires Ezeiza Ministro Pistarini International Airport
IATA код
  EZE
 Адрес   Aut. Richieri S/N, CP 1802, Buenos Aires, Argentina
 Терминали   3
Най-близки градове   Буенос Айрес (22 км)
     

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО

   
обмяна на валута  
кафене  
безмитен магазин
 
помещение за майки с деца  
коли под наем
 
медицински център
 
Wireless (Wi-Fi) интернет зона
 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.