Летище Брюксел Шарлероа - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ БРЮКСЕЛ - ШАРЛЕРОА (CRL)Летище Брюксел Шарлероа (CRL)
Летище Брюксел Шарлероа (Brussels South Charleroi Airport) е с IATA код: CRL. Летището се намира в квартал Гасоли на 46км. от Брюксел, в Белгия. Аерпортът е с реновиран терминал през 2008г., а през 2011г. получава наградата - Второ най-добро летище за нискотарифни полети.

Услуги предлагани на Летище Брюксел Шарлероа (CRL)
На летище Брюксел Шарлероа (CRL) са разположени най-добрите авиационни училища за подготовка на пилоти и любителска авиация. Бюрото за информация информира пътниците за следните услуги: банка, банкомати, ресторанти, кафенета и автомати за закуски и напитки, безмитен магазин, магазини за подаръци, сувенири и шоколад, телефон, шезлонги за масаж. Интернетът е безплатен до 60мин., а ваучери се купуват от магазините за вестници. Тук още ще намерите: място за поклонение, аптека, заседателна зала. За хората с увреждания всичко необходимо се предоставя при предварителна заявка. Офисът за коли под наем очаква своите клиенти.

Достъп от и до Летище Брюксел Шарлероа (CRL)
Достъпът до и от летище Брюксел Шарлероа (CRL) се осъществява с автобуси на половин час по магистрали А-54, Е-42, с автомобили и маршрутки. С експесен автобус се прави връзка с железопътната мрежа. Паркинг за дълготрайни и краткотрайни престои се грижи за превозните средства на гостите на летището.

 

Име на летището: Brussels South Charleroi Airport
IATA код: CRL
Адрес: Rue des Freres Wright 8, 6041 Charleroi, Belgium
Терминали: 1
Най-близки градове: Брюксел (46 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
банкомат          
ресторант           
безмитен магазин          
паркинг          
коли под наем          
аптека          
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

 

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Брюксел Шарлероа на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Брюксел Шарлероа на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Брюксел Шарлероа?
Продължителността на самолетното пътуване до Брюксел Шарлероа зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Брюксел Шарлероа?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Брюксел Шарлероа, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Брюксел Шарлероа, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Брюксел и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Брюксел Шарлероа?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Брюксел Шарлероа. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Брюксел Шарлероа, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Брюксел Шарлероа, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.