Летище Бремен - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ БРЕМЕН (BRE)Международно летище Бремен (BRE)
Международно летище Бремен е с IATA код: BRE. На английски се изписва по следния начин: Bremen Airport, а на немски Flughafen Bremen. Летището е познато още и под името City Airport Bremen. Летището е приело името на град Бремен в Германия и се намира на 4км. от него.

Като аеропорт започва да функционира още през 1913г. с първи полети на авиокомпания KLM до Копенхаген, Амстердам и Хамбург. През 1945г. летището е превзето от американските войски и работи като военна база до 1973г., когато започват да се изпълняват ваканционни и чартърни полети. От 1989г. то получава план за модернизация и днес се нарежда сред най-модерните летища в Европа с наличие на музей на въздухоплаването. В него е изложен лабораторен космически модул и самолет Джуниер G38.

Услуги предлагани на Международно летище Бремен (BRE)
Летище Бремен разполага с 3 терминала. Услугите, които може да получите на летище Бремен (BRE) са: магазини за дрехи, сувенири, парфюми и безмитни стоки има на всички терминали. ВИП-салони, СПА процедури и фризьор са допълнение към наличност на интернет, удобства за хора с увреждания и SMS информация за полетите. Тези които са решили да опитат вкусна храна, закуски и десерти могат да посетят снек-бар, ресторант и пекарни на трите терминала. Летище Бремен разполага с два многоетажни паркинга за дълготраен и краткотраен престой.

Достъп от и до Международно летище Бремен (BRE)
Достъпът до и от летище Бремен (BRE) е по магистрали А-1, А-27, А-281 и Б-75, с обществен транспорт с автобуси от терминал Е - с разписание съобразено  с пристигащите и заминаващи полети. Таксиметровите служби са на разположение на нуждаещите се. От Терминал 2 може да наемите и велосипед, а с трамвай номер 6 за 10мин. стигате до центъра на гр. Бремен.


Име на летището: Bremen Airport
IATA код: BRE
Адрес: Flughafen Bremen GmbH, Flughafenallee 20, 28199 Bremen, Germany
Терминали: 3
Най-близки градове: Бремен (4 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
обмяна на валута           
кафене           
безмитен магазин          
фризьорски салон          
коли под наем          
медицински център          
Wireless (Wi-Fi) интернет зона 30 мин. безплатно         

 

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Бремен на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Бремен на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Бремен?
Продължителността на самолетното пътуване до Бремен зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Бремен?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Бремен, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Бремен, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Бремен и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Бремен?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Бремен. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Бремен, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Бремен, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.