Летище Бразилия Жуселино Кубичек - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ БРАЗИЛИЯ ЖУСЕЛИНО КУБИЧЕК (BSB)

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ БРАЗИЛИЯМеждународното летище в Бразилия (Brasilia - Juscelino Kubitschek International Airport) е с IATA код: BSB. Летището е познато още под името Бразилия - Жуселино Кубичек, който е бил президент на Бразилия от 1956г. до 1961г.

Летището е третото по натоварен трафик в Бразилия, обновено е наскоро и се намира на 11 км от град Бразилия. Със своите две самолетни писти и два терминала летището обслужва над 12мил. пътници годишно. Шатъл автобуси свързват двата терминала.

На летище Бразилия Жуселино Кубичек (BSB) може да получите следните услуги: от информационните центрове получавате нужната за Вас информация. За приятния престой на пътникопотока врати отварят няколко ресторанта, кафенета, над 140 магазина за подаръци и сувенири, включително и аутлет безмитни магазини. На територията има още: банка, банкомати, обменно бюро, служба за загубени вещи, пощенски офис, център за спешна медицинска помощ и всички удобства за хора с увреждания.

Достъпът до летище Бразилия (BSB) се извършва с автобуси, метро, влак и таксита. Разполага с паркинги за кратък и дълъг престой за всички пътници идващи или замиващи с автомобили. От следните фирми може да си вземете кола под наем: Avis, Herz, Budget, Alamo, Thrifty, Dollar, National, Europcar.

Име на летището   Brasilia - Juscelino Kubitschek International Airport
IATA код
  BSB
 Адрес   Aeroporto Internacional de Brasilia, s/n – Area Especial – Lago Sul – Brasilia – DF, CEP: 71608-900
 Терминали   2
Най-близки градове   Бразилия (11 км)
     

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО

   
обмяна на валута  
гардероб  
безмитен магазин
 
бюро за загубени вещи
 
коли под наем
 
медицински център
 
Wireless (Wi-Fi) интернет зона