ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Бразилия Жуселино Кубичек - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ БРАЗИЛИЯ ЖУСЕЛИНО КУБИЧЕК (BSB)

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ БРАЗИЛИЯМеждународното летище в Бразилия (Brasilia - Juscelino Kubitschek International Airport) е с IATA код: BSB. Летището е познато още под името Бразилия - Жуселино Кубичек, който е бил президент на Бразилия от 1956г. до 1961г.

Летището е третото по натоварен трафик в Бразилия, обновено е наскоро и се намира на 11 км от град Бразилия. Със своите две самолетни писти и два терминала летището обслужва над 12мил. пътници годишно. Шатъл автобуси свързват двата терминала.

На летище Бразилия Жуселино Кубичек (BSB) може да получите следните услуги: от информационните центрове получавате нужната за Вас информация. За приятния престой на пътникопотока врати отварят няколко ресторанта, кафенета, над 140 магазина за подаръци и сувенири, включително и аутлет безмитни магазини. На територията има още: банка, банкомати, обменно бюро, служба за загубени вещи, пощенски офис, център за спешна медицинска помощ и всички удобства за хора с увреждания.

Достъпът до летище Бразилия (BSB) се извършва с автобуси, метро, влак и таксита. Разполага с паркинги за кратък и дълъг престой за всички пътници идващи или замиващи с автомобили. От следните фирми може да си вземете кола под наем: Avis, Herz, Budget, Alamo, Thrifty, Dollar, National, Europcar.

Име на летището   Brasilia - Juscelino Kubitschek International Airport
IATA код
  BSB
 Адрес   Aeroporto Internacional de Brasilia, s/n – Area Especial – Lago Sul – Brasilia – DF, CEP: 71608-900
 Терминали   2
Най-близки градове   Бразилия (11 км)
     

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО

   
обмяна на валута  
гардероб  
безмитен магазин
 
бюро за загубени вещи
 
коли под наем
 
медицински център
 
Wireless (Wi-Fi) интернет зона
 

 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.