ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Бостън-Логан Интернешънъл - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ БОСТЪН ЛОГАН ИНТЕРНЕШЪНЪЛ (BOS)

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ БОСТЪН - ЛОГАН ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ БОСТЪН - ЛОГАН ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

Международно летище Бостън Логан е с IATA код: BOS. Boston Logan International Airport е разположено на около 6 км. източно от бизнес центъра на град Бостън, Масачузетс, и на приблизително 350 км от границата между САЩ и Канада. Аеропортът е най-големия транспортен център в Ню Ингланд. Разполагащо със собствена пожарна, електроцентрала, два хотела и параклис - то представлява град в града, като заема 7 кв.км, от които 0,11 кв.км са зелени площи.

Летището е разделено на 4 пътнически терминала: А,B,C,E. Пешеходното разстоянието между от Терминал А до Терминал C е по-малко от 10 минути. Всеки терминал има собствена система за продажба на самолетни билети, надземен транспорт, ленти за багаж, а всички са свързани с централен паркинг и посредством пешеходни ескалатори.

Международно летище Бостън Логан се нарежда на 19-то място по натовареност сред летищата в САЩ. На територията му има 94 изхода, 6 писти и се трудят малко над 12 000 души персонал, обслужващи полетите на над 40 авиокомпании, до над 100 местни и международни дестинации.

На Международно летище Бостън Логан ще откриете: множеството магазини за сувенири и подаръци, заведения за бързо хранене, будки за вестници и списания, които правят приятен престоят на летището.

Тук ще се възползвате от безплатен безжичен интернет, а всички малчугани ще имат удоволствието да посетят забавните децки кътове.

На територията на летище Boston Logan International може също така да посетите СПА център.

Тук може да наемете кола от следните компании: Advantage, Alamo, AVIS, Dollar, Hertz, Budget и др.

Име на летището   Boston Logan International Airport
IATA код
  BOS
Адрес   One Harborside Drive, Boston MA, US 02128-2909
Терминали   4
Най-близки градове   Бостън ( 6 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО

   
обмяна на валута  
зали за конференции  
офис за загубени вещи
 
помещение за майки с деца  
детски кът  
достъп до безжичен интернет  
поща
 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.