Летище Билбао - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ БИЛБАО (BIO)Летище Билбао (BIO)
Летище Билбао (Bilbao Airport) е с IATA код: BIO. Летището обслужва Батската автономна област, провинция Бискай или накратко Бискайския залив. Само 9км. го делят от град Билбао в Испания, които е дом на музея за модерно изкуство Гугенхайм. До 1937г. летището се ползва като военна база, а от 1948г. като граждански аеропорт.

Услуги предлагани на Летище Билбао (BIO)
Пътникопотокът на летище Билбао (BIO) надхвърля 4,5мил. пътници годишно. Терминалът е построен в елегантен дизайн в комбинация на бетон и стъкло на два етажа. Услугите на летище Билбао (BIO) са: 5 банки, 3 информационни бюра, магазини за мода, сувенири и безмитни стоки. Заведенията за бързо хранене, ресторанти и кафенета посрещат в уютна обстановка гостите на летището. Офис за коли под наем, медицински център и ВИП ложи и  неограничено ползване на безплатен интернет допълват списъка на услугите. Хората с увреждания  получават всичко необходимо при предварителна заявка.

Достъп от и до Летище Билбао (BIO)
Достъпът до и от аерогара Билбао (BIO) се осъществява с таксита и автомобили по път А8 и АП69 с перфектно обозначени знаци по посока летището и автобуси по линия 3247. Паркингите са за кратък престой до 30мин. и дълъг престой в 5 етажен паркинг с 3000 паркоместа за 4 дни с предварителна резервация.

Име на летището: Bilbao Airport
IATA код: BIO
Адрес: Carretera Aeropuerto, Bilbao, Bizkaia 48180, Spain
Терминали: 1
Най-близки градове: Билбао (9 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
банкомат          
ресторант           
безмитен магазин          
паркинг          
коли под наем          
детски кът      
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Билбао на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Билбао на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Билбао?
Продължителността на самолетното пътуване до Билбао зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Билбао?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Билбао, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Билбао, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Билбао и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Билбао?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Билбао. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Билбао, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Билбао, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.