Летище Берлин Тегел - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ БЕРЛИН ТЕГЕЛ (TXL)Международно летище Берлин Тегел (TXL)
Международно летище Берлин Тегел е с IATA код: TXL. На английски се изписва по следния начин: Berlin Tegel Airport, а на немски Flughafen Berlin Tegel. Това е едно от трите главни летища на Берлин, като обслужва полетите до Западна Европа. Намира се на 8км северозападно от Берлин и е свързано със столицата посредством влак и автобус. Разстоянието с автобус се изминава за 15 минути.

Терминал А на летището има формата на шестоъгълник, който разпределя 16 входа и обслужва главните полети в Европа и останалия свят.
Терминал B е част от Терминал A, и се използва само за натоварени дни.
Терминал С разпределя 19 гишета за чек-ин.
Терминал D разпределя 22 чек-ин гишета и е вторият главен Терминал на летището. Обслужва полети, които излитат рано сутрин или късно вечер, както и вътрешни за полети за Германия.

Услуги предлагани на Международно летище Берлин Тегел (TXL)
На територията на Международно летище Берлин Тегел (TXL) можете да намерите безмитни магазини, поща, банкомати, обменни бюра, места за хора в неравностойно положение. Безплатен интернет може да ползвате на всеки терминал за 60 минути. Други услуги, които могат да бъдат ползвани са: ВИП ложи, конферентни зали, медицински център и детски кът. Хората в неравностойно положение може да заявят специални услуги

От България се изпълняват чартърни полети от летище Варна (VAR) и от летище Бургас (BOJ) до летище Берлин Тегел (TXL) през летния сезон, а освен това има и директни полети целогодишно от летище София (SOF).

Достъп от и до Международно летище Берлин Тегел (TXL)

С автобус
Автобусната спирка се намира между Терминал А и Терминал B. Продължителността на пътуването е около 35 минути.

С такси
Стоянки на таксиметрови компании може да намерите пред терминалната сграда.

Автомобили под наем
Офиси на следните компании за автомобили под наем може да намерите на Терминал Е от представителите на: Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, Sixt.
Име на летището: Berlin Tegel Airport
IATA код: TXL
Адрес: Flughafen Tegel, 13405 Berlin, Germany
Терминали: 4
Най-близки градове: Берлин ( 8 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
обмяна на валута           
сейф           
гардероб           
помещение за майки с деца           
детски кът           
свободен достъп до интернет           
първа помощ          
поща

 

Резервирай онлайн хотел тук


ИНДИВИДУАЛНО ЗАПИТВАНЕ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ


- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.