Летище Анталия - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ АНТАЛИЯ (AYT)

Международно летище Анталия (AYT)
Международно летище Анталия е с IATA код: AYT. На английски се изписва по следния начин: Antalya Airport, а на турски: Antalya Havalimanı (Анталия Хавалимани). Летището се намира на около 13км. от града, обслужва с чартърни и редовни полети най-важната туристическа дестинация на средиземноморска Турция. Летището има два терминала за международни полети, един терминал за вътрешни полети и един VIP терминал.


Услуги предлагани на Международно летище Анталия (AYT)
Аерпортът предлага следните услуги: информационни бюра, банкомати, банки, обменни бюра,магазини за подаръци, бар, кафенета, ресторанти и заведения за бързо хранене. Офис за коли под наем, медицински център и конферентни зали са също налични. Безмитен магазин има в залата за заминаващите пътници на международния терминал. Хората с увреждания получават специални услуги, като се направи предварителна заявка към съответната авиокомпания. Налични са приспособени санитарни помещения и асансьори. Други услуги, от които може да имате нужда са: медицински център, детски кът, пощенски офис, ложа и хотел. Летище Анталия (AYT) разполага с три паркинга, близо до сградите на двата терминала. Паркоместата са 1200 и първите 15 минути на паркинга при терминала за вътрешни полети са безплатни.

Достъп до и от Международно летище Анталия (AYT)


С автобус
Най-евтино ще излезе придвижването с обществен транспорт, но е важно да отбележим, че автобусните се движат само през туристическия сезон между 6:00 сутрин и 1:00 през нощта. Автобусите са редовни и са на всеки 20 минути.

С такси
Таксиметровите шофьори спират точно пред изхода от главния терминал, като предварително е задължтлено да спазарите цената, за която ще ви закарат до крайната дестинация.

Автомобил под наем
Коли под наем може предварително да резерирате от следните фирми: AVIS, Budget, Europcar, Hertz, National както  и от няколко местни компании.

С личен автомобил
Може да се ползва път D-900/Е90.


Име на летището: Antalya Airport
IATA код: AYT
Адрес: Antalya Havalimanı 1. Dış Hatlar Terminali, 07230 Antalya - TÜRKİYE
Терминали: 3
Най-близки градове: Анталия (13 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
конферентни зали         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона  

       

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ АНТАЛИЯ
РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ АНТАЛИЯ

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Анталия на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu ще намерите икономични предложения за пътувания до Анталия на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Анталия?
Продължителността на самолетното пътуване до Анталия зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Анталия?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Анталия, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Анталия, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Анталия и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Анталия?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Анталия. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Анталия, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Анталия, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.