Летище Алгеро - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ АЛГЕРО (AHO)Международното летище Алгеро (AHO)
Международното летище Алгеро (Alghero - Riviera del Corallo Airport) е с IATA код: AHO. Летището е още известно под името Фертилия. То отстои на 12км. от град Алгеро, известен като малката Барселона, в северната част на остров Сардиния, Италия. Кръстено е на близкото село, а е отворено през март 1938г. като военна база.

През 1980г. авиокомпания Alitalia поставя на територията му началото на авиоучилище за подготовка на квалифицирани пилоти. По-късно през 2003г. училището е затворено. През 2007г. аерпортът е прехвърлен на SO.GE.A.Al.за 40-годишен период.

След войната последват серия от обновления на летищните съоръжения и 2008г. с тържество и присъствие на епископа на епархията са открити нови зали за пасажерите. Реновираното летище Алгеро става хъб на авиокомпания Ryanair.

Услуги предлагани на Международното летище Алгеро (AHO)
Летище Алгеро (AHO) дава достъп на всеки клиент до следните услиги: каси за резервация и закупуване на самолетни билети, всеки може да прекара приятни минути в ресторант Кокос, пицария и бар докато си чака полета. Банкомати и банка са в услуга да разрешат финансовите въпроси на гостите на летището, а магазините са заредени с безмитни и други стоки, подаръци и сувенири. Офис за кола под наем и паркинг с достатъчно паркоместа очакват своите клиенти. Хората с увреждания получават допълнително внимание при предварителна заявка за специални услуги. Ако имате нужда от услугите на митническа, полицейска служба или бърза помощ, ще бъдете обслужени.

Достъп от и до Международното летище Алгеро (AHO)
Достъпът от и до летище Алгеро (AHO) се осъществява по магистрала SP42, SS127, SP44 с коли, с автобуси и таксита. Транспортния оператор ARST осигурява автобуси до много дестинации, а освен това може да разчитате и на сезонните автобусни линии.Име на летището: Alghero - Riviera del Corallo Airport
IATA код: AHO
Адрес: Regione Nuraghe Biancu, 07041 Alghero (SS), Italy
Терминали: 1
Най-близки градове: Алгеро (12 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
обмяна на валута           
зали за конференции           
офис за загубени вещи          
детски кът           
аптека          
безжичен интернет           
поща

 

 

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Алгеро на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Алгеро на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Алгеро?
Продължителността на самолетното пътуване до Алгеро зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Алгеро?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Алгеро, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Алгеро, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Алгеро и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Алгеро?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Алгеро. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Алгеро, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Алгеро, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.