Летище Абърдийн - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ АБЪРДИЙН (ABZ)Международно летище Абърдийн (ABZ)
Летище Абърдийн е с IATA код: ABZ. На английски се изписва по следния начин Aberdeen International Airport. Летището отстои на 9км. от едноименния град в предградие Дайс - Шотландия, Великобритания. Аеропортът е открит през 1934г. Нарежда се на второ място по натовареност в страната и на 6-то място по трафик в Обединеното кралство. На летище Абърдийн (ABZ) се намират и хеликоптерните площадки обслужващи шотландките петролни компании, като главен хелипорт.

Услуги предлагани на Международно летище Абърдийн (ABZ)
Услугите на летище Абърдийн (ABZ) са стандартни: информационно бюро, магазини, банкомати, обменно бюро, заведения за бързо хранене, ресторант, кафене, бар, интернет е срещу заплащане, офис за кола под наем, хотел и всичко за хора с увреждания при предварителна  заявка.

Достъп от и до Международно летище Абърдийн (ABZ)
Достъпът до и от летище Абърдиин (ABZ) се осъществява по магистрала А-96 с автобуси и таксита, с влак и чрез автобус 80 до гара Дайс. Паркинг за дълготраен и краткотраен престой е наличен.Име на летището: Aberdeen International Airport
IATA код: ABZ
Адрес: Dyce, Aberdeen, Scotland AB21 7DU, United Kingdom
Терминали: 1
Най-близки градове: Абърдийн (9 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
детски кът         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона


 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Абърдийн на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Абърдийн на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Абърдийн?
Продължителността на самолетното пътуване до Абърдийн зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Абърдийн?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Абърдийн, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Абърдийн, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Абърдийн и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Абърдийн?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Абърдийн. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Абърдийн, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Абърдийн, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.