Директни самолетни билети Bulgaria Air

Чартърни самолетни билети

Чартърни самолетни билетиКакво представлява чартърен полет и чартърен самолетен билет?

Това е полет до дадена дестинация само за определен период и с вариращи часове. Чартърните полети се осъществяват през активния туристически зимен или летен сезон. Обикновено чартърите се организират и до по-непопулярни дестинации или до и от летища, които са трудно достъпни или излизат по-скъпо с редовни полети. Като времетраене на полета, чартърните полети са доста по-кратки.

Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ Ви предлага евтини еднопосочни и двупосочни самолетни билети за чартърни полети от и до България! Разгледайте нашите предложения за сезонни чартърни полети от Варна, Бургас и Пловдив до Русия; от Варна и Бургас до Германия, както и други атрактивни дестинации.

Имайте предвид, че местата, полетното разписание и цените по офертите за чартърите полети са валидни до изчерпване на количествата и подлежат на потвърждение.


Запитване за чартърен самолетен билет може да направите по телефона или като попълните формуляра ТУК.

1. Избор на вариант и резервация.
След като получите оферти и изберете изгоден и удобен за Вас вариант, може да пристъпите към резервация. Обадете се на телефон: 0896 88 99 07 или ни върнете отговор на е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и наш сътрудник ще резервира избрания от Вас вариант.

2. Заплащане на чартърен самолетен билет.
След заплащане на чартърния самолетен билет, ние ще Ви изпратим на е-мейл потвърждение за закупен чартърен самолетен билет.

3. Получаване на чартърен самолетен билет.
С напредването на технологиите все повече билети са електронни, но има и чартърни самолетни билети, които са хартиени. Хартиените билети се получават в деня на полета от представител на летището, след представяне на разпечатано потвърждение за закупен чартърен самолетен билет.