ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Промоционални самолетни билети от Летище София (SOF)Промоционални самолетни билети от Летище София

Промоционални самолетни билети от Летище Варна (VAR)
Промоционални самолетни билети от Летище Варна

Промоционални самолетни билети от Летище Бургас (BOJ)Промоционални самолетни билети от Летище Бургас

Промоционални самолетни билети от Летище Пловдив (PDV)Промоционални самолетни билети от Летище Пловдив

Авиокомпания KLM (KL)

 

БРОЙ
САМОЛЕТИ

РЕДОВНИ
ДЕСТИНАЦИИ

168+(31)

131


ОСНОВНИ БАЗИ

ПОЛЕТИ НА ДЕН


СЪЗДАВАНЕ

Амстердам

669

1919

 


ПРОГРАМА ЗА
ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ


ЧЛЕН НА
SKY TEAM


IATA КОД


Flying Blue


15.04.2005KLТИПОВЕ САМОЛЕТИ
БРОЙ
СЛУЖИТЕЛИ
ПЪТНИЦИ
НА ГОДИНА

A330-200
B737-300/400/800/900,
B747-400,B747-400ERF,
B767-300ER, B777-200ER,
B777-300ER, MD11

32 850

(в милиони)
25.8


KLM Royal Dutch Airlines е най-старата авиокомпания в света и национален превозвач на Холандия. Авиокомпанията е основана в далечната 1919г. и е един от световните лидери на авиационния пазар.

Стабилност, надеждност, коректност, комфорт - това е KLM Royal Dutch Airlines. През 2004г. KLM и Air France извършват знаменателно за историята на гражданската авиация сливане и така се създава авиокомпания Air France-KLM. По този начин двете авиокомпании се допълват взаимно, предоставят на клиентите си повече услуги и съкращават времето за пътуване. Въпреки сливането, двете авиокомпании продължават да извършват полети под собсветните си търговски марки. KLM (Кралски Холандски Авиолинии) извършва полети до 130 дестинации.

От 2005г. Air France–KLM е част от авиационния съюз SkyTeam, където си сътрудничи с много от водещите авиокомпании. Авиопревозвачите, членки на Sky Tame извършват над 14000 полета до 650 града в 130 страни ежедневно. Базовото летище за KLM е летище Схипхол в Амстердам. KLM разполага с модерна и съвременна флотилия от 144 самолета, която постоянно се обновява и разширява.Самолетите, които притежава авиокомпанията са Boeing и Airbus.

За своите постоянни клиенти KLM, съвместно със своя партньор Air France предлагат програма за лоялни клиенти Flying Blue. Така, закупувайки самолетни билети, всеки пътник получава призови мили, които могат да се заменят с безплатни самолетни билети, повишаване класа на обслужването и други.

Авиокомпанията е разработила и програма за корпоративни клиенти Blue Biz, чрез която фирмите натрупват точки от всеки закупен билет, които могат да заменят за бонус билети или други екстри.

Промоционални самолетни билети с Wizz Air (W6)

Промоционални самолетни билети с Ryanair (FR)

Промоционални самолетни билети с Easy Jet (U2)

Промоционални самолетни билети с Jet2 (LS)
Промоционални самолетни билети с Jet2 (LS)

Промоционални самолетни билети с Bulgaria Air (FB)
https://aviotravel.eu/images/stories/logos_airlines/bulgaria-air.png

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.