ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Почивка в АнталияПочивка в АланияПочивка в КемерПочивка в БелекПочивка в СидеПочивка в Бодрум Почивка във Фетие

Турция е разположена на два континента – Европа и Азия. С това си местоположение, тя привлича все повече и повече туристи от цял свят. Мраморно море и проливите Босфор и Дарданели разделят държавата на европейска и азиатска част. Турция ще ви предложи традициите на два свята: съвременен със западно влияние и този на многовековната си история. Турция е изпълнена с национален колорит и модернистичен стил, но също така ще ви разкрие многобройни интересни забележителности и древни паметници, уникални морски курорти и красиви планини и гори.  


Едно от най-привличащите места за почивка и ваканция е турското крайбрежие. Бреговете на Турция се мият от четири морета – Черно море, Мраморно море, Егейско море и Средиземно море. Бреговете на Турция предлагат красиви плажове, малки заливи, лагуни, пристанища, острови и полуострови. Сезонът в Турция почти целогодишен благодарение на мекия климат, богатият избор от морски курорти и хотели.

Почивката в Турция винаги е съпроводена от високо качество и комфорт на много приемливи цени. Хотелите тук се надпреварват да се превъзхождат един с друг по разкош, услуги и ниво на обслужване.

Турция има различни курорти за всеки вкус, като основно се залага на пакетните оферти с All Inclusive. Ние ще ви предложим цялостно изживяване в най-известните курорти тук: Анталия, Алания, Кемер, Белек, Сиде и Бодрум.


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.