На море в Сиде с директен чартърен полет

Почивка в Сиде

Добре дошли в Сиде! Сиде (Side) привлича туристи с топлото време, кристалното синьо море, златни пясъци, а също така и с много интересни исторически забележителности. Курортът се намира на 15 км източно от Анталия на малък полуостров с дължина 800 м. Архитектурата тук е модерна, магазините шикозни, а нощния живот е изпълнен с емоции. Изберете Сиде за вашата почивка и пътувайте с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел до този красив курорт. Плажовете на тук са с плитки води, които са много подходящи за семейства с деца.

Старият град на Сиде ще ви очарова с ефектни гръцко-римски паметници, като един от най-красивите от тях е огромен римски театър. Разгледайте и старите римски бани, които днес са превърнати в интересен музей с находки от археологическите разкопки.

Направете една разходка из тесните улички на града и се насладете на малките магазинчета пекарни и кафененца. За любителите на приключенията се предлагат обиколки с ATV в планините Таурус. В края на деня си подарете разходка с лодка до Зеления каньон и се насладете на залеза.