На море в Хургада с директен чартърен полет

Почивка в Хургада

Хургада (Hurgada) се намира на западната страна на Египет, като бреговете на града се мият от топлото Червено море. Малкият риболовен град е оживен морски курорт. Пристанището е много оживено през деня. Тук местните търговци продават най-разнообразни стоки: от папируси, до голямо разнообразие от статуетки и пирамиди. Вечерта града оживява, ресторанти и  барчета отварят врати за всички посетители. Може да опитате вкусната местна кухня. Насладете се на  Хургада, кристалните води на Червено море и красивите залези на африканското слънце.

Дестинацията предразполага за много водни спортове: гмуркане; шнорхелинг измежду най-пъстрите риби, които плуват съвсем спокойно на една ръка разстояние от вас; разглеждане на останки от потънали кораби. Ако желаете да се насладите на още по-голяма екзотика, то тогава ви препоръчваме да тествате язденето на камила. За любителите на силните усещания има разходка с ATV в пустинята.

Хургада предлага голямо разнообразие от луксозни all inclusive хотели, които са от световно известни вериги. Разположението на град Хургада е изключително удобно за да направите една комбинация от почивка с опознавателни екскурзии. Само на около седем часа път се намирам невероятният град Кайро и пирамидите в Гиза, а на четири часа път е разположен Луксор. Отдайте се на заслужена почивка. Изберете най-подходящият хотел за вас на брега на Червено море с Авиотравел.