На море в Египет с директен чартърен полет

Почивка в Египет

Почивка в ХургадаПочивка в Ел ГунаПочивка в СафагаПочивка в Сома БейПочивка в Макади БейПочивка в Сал ХашишПочивка в Шарм Ел Шейх

Добре дошли в Египет! Красивата и гостоприемна държава ще ви предложим интересната си хилядолетна история, древни паметници, красиви плажове и уникална възможност за гмуркане в прозрачно сините води на Червено море. Тук ще ви представим нашите предложения за почивка в Египет. Изберете една от най-добрите комбинации за ваканция и разглеждане на исторически забележителности, като посетите египетските пирамиди и свинкса в Гиза.


Една от най-впечатляващите екскурзии е тази до Голямата пирамида в Гиза. От седемте чудеса на стария свят Голямата пирамида в Гиза е единствената, която все още може да бъде видяна и до днес. Ако се впечатлявате от исторически забележителности, то тогава ви препоръчваме да посетите египетския музей в Кайро. Изберете Египет и се насладете на топлото време тук. Климатът в Египет е мек и през цялата година може да се радвате на слънчевите лъчи. През зимата времето е приятно топло и дневните температури са около 20 градуса. Направете един подарък за цялото семейство, като си подарите тази незабравима почивка в Египет.