Пътуване с круизен кораб

Пътуване с круизен кораб

Защо да избера круиз за моята ваканция? До скоро пътуването с круизен кораб звучеше екзотично и скъпо удоволствие, достъпно само за заможни туристи. Но нещата се променят, цените на круизите също! Туристическа агенция Авиотравел Ви предлага да изживеете мечтата си за далечно пътешествие на борда на луксозен кораб, предлагайки изключително достъпни цени.

Удобствата, които се предлагат на борда на круизите са сравними с тези на най-добрите хотели – ресторанти, дискотеки, барове, казина, СПА центрове, басейни, спортни площадки и какво ли още не. В същото време имате възможност за разходка из много страни по време на едно пътуване, като никога не се налага да прехвърляте багажа си от град на град.

Открийте вълшебството на круизните пътешествия с нашите оферти за морски круизи в Средиземно море, Егейско море, Северна Европа, Африка и Карибите. Над 150 кораба и над 1800 пристанища. Безкрайни възможности и избор от дестинации за всеки сезон. Спестете пари като резервирате вашия круиз с Авиотравел!

Разгледайте актуалните оферти за круизи ТУК.