City Sightseeing Bus / Hop-On, Hop-Off

City-Sightseeing Bus или още Hop-On, Hop-Off


Как да разгледате бързо, удобно и икономично най-важните туристически атракции на големите градовете?

Препоръчваме Ви, когато планирате пътуването си да се запознаете, дали в посещавания от Вас град има така нареченият "City-Sightseeing Bus" или още "Hop-On, Hop-Off". Този тип автобуси е предназначен основно за туристите, които желаят да придобият пълна представа за посещавания град. Автобусите "City-Sightseeing Bus" или "Hop-On, Hop-Off" в различните градове имат от една до три линии. Това Ви дава възможност без да се лутате да достигнете най-бързо до основните и най-важни  забележителностите на града, без да заплащате за скъпи екскурзоводи.

Цените на "City-Sightseeing Bus" в различните градове варират в зависимост от това, колко са линиите и сезона, в който пътувате. Обикновено цената за 24 часов билет е между 15 - 27 евро на човек, като има и намаления за деца и семейства.

На входа на Sity Cightseeing Bus всеки ще получи запечатани нови индивидуални слушалки, а пред всяка седалка има панел за слушалките. Може да избирате от богата гама езици (английски, немски, френски, испански, италиански, руски и други), на които ще чуете беседа за всяка една атракция, покрай която върви автобуса.


НАЙ-ПОСЕЩАВАНИТЕ ТУРИСТИЧЕСКИ ДЕСТИНАЦИИПодгответе се още преди да е започнало пътуването Ви. Пишете ни на е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., че желаете да закупите билет за съответния град за "City Cightseeing Bus". Ние ще Ви изпратим карта с точния маршрут и разписанието на автобуса за да се запознайте предварително със забележителностите, които ще разглеждате. След заплащането на сумата на билета по банков път, ние ще Ви изпратим разписанието и билета в електронен вид (най-често в PDF файл) на Вашата електронна поща.

Потърсете в интернет подробна информация за историята на всяка забележителност, която Ви интересува. Така ще бъдете добре информирани  и ще Ви остане само да си направите снимка пред посещаваните атракции.


Със City-Sightseeing Bus може да разглеждате забележителности на 6 континента